Zaznamki

Nemexia Evolution

Alternativna imena: Nemexia spletu

Nemexia Online - brskalnik, ki temelji večigralsko spletno igro, v kateri bo igralec nadzira celoten planet! Postavljanje a strateško pomembne stavbe, gradnja mogočne in nepremagljive vesoljske flote - vsi so vaše prednostne naloge v igri. Vsi planeti, ki odpira spletno igro Nemexia nahaja zelo blizu zvezde, tako kot v našem sončnem sistemu. Vpliva na široko paleto različnih stavb, izboljšave in vojaške opreme.

Pridružite se v igri Nemexia, mimogrede, je preprosta in enostavna, tudi za začetnike. Pri registraciji Nemexia traja le nekaj minut. Le štiri področja informacij o vas in aktiviranje računa preko e-pošte in spletnih iger Nemexia pojavi pred vami v vsem svojem sijaju vladala.

Da so razvijalci plačani veliko časa za to komponento, očitno verjame, da je to glavni držite interes v igri.
Presenetljivo je, ko začnete igrati igro Nemexia spletno igro vmesnik, ki ga vidite prvič, da vas čaka v futuristični slog na splošno, enostaven za uporabo in prijeten na oko njegova izredna.

Zgradbe in ladje v igri zelo lepo opravljene in ura razrostayuschimisya megakonglomeratami zelo lepo, točno tako kot gledal, kako vesoljske ladje, ki potujejo skozi vesolje okoli vašega domačega planeta. Vendar pa mu nebesnega telesa, ki je dano za vas, so umetniki v igri za neznanega razloga ni priklopom proč in oblikujejo svoje vtise o pušča dvoumno.

Sprva smo se omogoči osvoitya in igrajo igre na spletu Nemexia skozi gostje, smo jasno razložiti lastnosti igranja. Mimogrede, za razliko od mnogih drugih iger Nemeksiya ne povzroča gnus in nepripravljenost za igranje v začetni fazi, ampak nasprotno - od prve minute boste začeli igrati igre na spletu Nemexia, c prvih nalog čutite nekoga v to zanimivo in izvirna vesolje in v duši vse več luči Svjetlucati interes: "Kaj se bo zgodilo? "- In potem se vprašajte.

V Nemexia, tako kot v mnogih drugih fantastičnih iger, boj je za vire. Očitno je problem njihove kollichestva vznemirja veliko razvijalci na področju računalniških iger. :) Zdaj pa, preden vse nas, ki je začel igrati Nemexia akutne potrebe po tri vrste virov: kovine, mineralov in plina. Kot je običajno v današnjem svetu, so vsa sredstva prišel do konca, in tako razpolagati z njimi v mislih, točno tako, kot da ne bo šel predaleč, krčevito organizira svoj plen. Viri so elementi, ki so potrebni za gradnjo stavb, voznega parka ter različne izboljšave v igri.

Vojne ladje so potrebne, ne samo za zaščito pred vsiljivci, ampak tudi za napad na sovražnika planet Nemeksii. Seveda, če cilj ni uničenje antagonista, prevlada nad svojimi sredstvi zagotovo.
Alternativne izdelki ohranjati planet deluje z energijo - še ena vrsta pridelka v igri Nemexia. Njegova raven se ohranja zaradi vira namestitve na vašem planetu, ki prejme ENERGY STAR, da ga preprosto rečeno - sončnih kolektorjev.

Po registraciji v Nemeksii, lahko igralec izbere eno od treh dirk, na katerega bi rad, da se pridružijo. Vsak od različnih ras, tako zunanjih in tehnološko in je odvisen od tega poudarka razvoju lastnega planeta.

Galaxy Nemexia igrati v kateri si prinesel, videti super, in njihova zasedenost je vedno tako, da se začne igro, imate na sebi blizu, kot usposobljenih zaveznikov in sovražnikov zanimivih različnih stopnjah razvoja. Tako da ne bo dolgčas - to je sigurno.

Ste že kdaj sanjal o potovanju na samotnem otoku? Vpiti! Na voljo - velik planet! In vsi na tem planetu samo v vaših rokah zahvaljujoč brskalnik igre Nemexia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more