Zaznamki

Need for Speed ​​Most Wanted

Alternativna imena: Need for Speed ​​Most Wanted

Vsaka različica legendarne igre NFS so nori priljubljen, ne samo med ljubitelji žanra pa so ga imeli radi, tudi tiste, ki nimajo posebno ljubezen do običajnega dirko. Igra NFS Most Wanted - tako imenovani "nazaj v prihodnost". Po tem se uvršča, kot da ima nekaj pritožb za prejšnjo različico projekta, odločil za spremembo ustvarjalci. V tej različici razvijalca iger Merilo slavni superbestseller izgorelosti. Za to družbo je bilo obložene z no-brainer - so morali iti nazaj v preteklost, in izbrati najboljše, da je bila v osnutku, preden je začelo slabšati, da prilagodite teh novih podatkov Most Wanted.

Na splošno lahko igro Need for Speed ​​Most Wanted šteje remake serije iger, ki so bile izdane že prej. Vse glavni ukrep bo potekal na ulicah mesta Feirheven. Na ulici obstaja lokalni priložnost za spoznavanje ne samo samo običajni športni avto in redek avto mišice, terensko vozilo, avto, super in konceptno vozilo.

Vsak kolesar ima lokalno strokovno znanje, ki je potrebno. Najboljši, od katerih so tako nepremagljiv, in da obstaja želja v preteklosti, da se zagotovi wrongness. Pravzaprav, da je tisto, kar boste morali izpolniti. Z vsem, kar to prvo načelo do neke mere Izgleda, da je prvotni različici Najbolj gledani prvih ugotovitvah ne potrebujejo, da bi, kot če bi obravnava podrobno število novosti je popolna in dodelok.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti Need For Speed ​​Most Wanted, publikacijo, ki je bil posodobljen. Na tem mestu boste našli, da je za povabi igralec na tekmovanju boste morali zaradi števila točk nasobirat (v tej igri, se imenujejo SpeedPoints), ki igralci dobili za pridobitev zmago na tekmovanju. Zdaj igra ne bo imela običajno zgodbo. To lahko pojasni dejstvo, da je vaša pozornost običajno arcade racing in verjetno velja za eno izmed najbolj pomembnih razlik med to igro od prejšnjih različic, v katerih so bile teme rdeča črta v celotnem projektu.

Nova različica NFSMostWanted 2012 imate priložnost, da preizkusite svojo usodo v različnih vrstah dirk, od katerih so štirje, in načelo, da so si med seboj podobni. Oglejte pleme ima naslednjo podobo:

 Sprint;

 Ring;

 Višina;

 Ambush.

Po tem, ko se bodo lahko prenesete NFS Most Wanted, lahko preizkusite najnovejšo način "zasede", ki bodo morali pobegniti iz policijskega avtomobila. Zaradi tega lahko pozabite na svoj spretnost pri hitrosti vožnje zaradi dejstva, da bodo značilnosti delovanja policijskih avtomobilov nenehno nedvomno višji. Boste zmagali le z uporabo zvit in spretnosti. Sam prepriča o vsem, kar je bilo napisano zgoraj, lahko pogledal v Need for Speed ​​Most video prikolico želel.

Ta različica igre je sedaj na voljo za pametne telefone. To je edini polnopravni "chips" v igri NFS Most Wanted na android lastniku boste morali kupiti, da bi pridobila skoraj realnem igranja.