Zaznamki

Potreba po hitrosti: ogljik

Alternativna imena: Potreba po hitrosti: ogljik

Series Game NFS je nekaj znanih in znan po vsem svetu za vsakega igralca, in tudi tiste, ki absolutno ne razumejo dirkalnih iger in imajo voitelskogo spretnost, ljubim te serije iger. Igra Need for Speed: Carbon dela tri odmevne projekte. Zgodba glavnega junaka, ki je predstavljena javnosti Most Wanted, je nadaljeval in v tem delu. Značilnost te igre je dobil s strani policije, saj je zdaj nekoliko mirnejši. In tukaj je tisto, kar navijači veselili zelo prvo različico igre, ustvarjalci odločili, da se vrnete dirkalnih tekmovanj v nočnem načinu. Vsak avto, ki je predstavljen v igri za udeležence v Carbone izbire, do neke mere spominja enake legendarni avtomobili iz Most Wanted. Vendar izbiri avtomobila izbor je zelo velika. Ta šport in miniaturni in dirke in kompaktne avtomobile, mišic avtomobilov in vsi veliko konceptov. Zdaj za udeležence iger imeli priložnost, da tekmujejo za nagrado na sebi samemu sebi, in zdaj posvetil ekipo. Ekipa je lahko sestavljena iz igralcev, ki so najbolj različne spretnosti, zakaj se je znatno povečalo možnost, da pridobijo zmago na tekmovanju.

V vseh, kljub dejstvu, da trenutno igrajo Need for Speed: Carbon je prepovedano, medtem ko sodeluje v dirkanja, so ljubitelji ekstremnih občutkov ni opustil igro, poleg tega pa se ustvarjalci odločili, da prosim tiste, ki ljubijo igro in vrnil najljubši škropiva. Obstaja še ena sprememba smeri v realnem načinu simulatorja in se večinoma nanašajo na začetno osnutka igre. Z vsemi poškodbami, ki ste sposobni dati avto v igri videti tako blizu realnosti. In ustanovitelji so lahko dodate verjetnost gorečih avtomobilov, kar prispeva k bolj realistični potek igranja.

Če želite začeti z igro, ki jo je potrebno za prenos Need for Speed: Carbon, in dal igro odjemalca na sveem računalniku. V projekt, ki ga bodo pričakovali veliko nalog in imenovanja, bo edina razlika od prejšnjih obrokov je, da ima praktično vsak pregled bo izveden v pokopan blizu dirkališču. Samo hotel omeniti, da je bilo v režimu prostega vožnjo odpovedan.

V Need for Speed: Carbon free igre za vsakega udeleženca, ima priložnost, da doživite najbolj naprednih mest na ulicah, ki so razvili ustvarjalci projekta ne ustavi z izdelavo začetni del igre. Samo poglej dobro zasluži oglaševati dolino, ki vključuje številne novosti na tem projektu. Na ostrih ovinkov in neverjetno močna v Need for Speed: Carbon stroj bo najnovejša kartic edinstven okus. V tej igri, lahko tudi najmanjše napake stalo življenja, tako da boste morali pozorno spremlja razmere. Borbe so v dolini posebno pozornost. V spopadih obstajata dve vrsti bitk: od začetka vaš lik poskuša približati čim bližje nasprotniku, tako da očala gredo hitreje, in potem, da opravljajo istimi dejanji svojega nasprotnika. Naučite se vse nianse igranja možne, če pogledaš za igro Need for Speed: video trailer Carbon!

Večina udeležencev v igri seveda opazili, da želijo, da razmišljamo več popolnoma nove načine, vendar pa določi načine, ki so že ujete fancy precej enak način, kot je. Vendar prenesete NFS Carbon je potrebno za vsakega igralca, ki se je spoštovala!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more