Zaznamki

Heaven

Alternativna imena: Nebesa

Nebesa na spletu - je multiplayer igra v fantazijskem slogu, brez mesečne naročnine, ki združuje zvrsti igranja vlog igre, logične igre in strategijo.

Za igranje Heaven spletu, boste morali visoke hitrosti internetne povezave in Adobe Flash Player najnovejšo različico. Prenesete na svoj računalnik in namestiti nobene dodatne programske opreme - ne potrebujejo.

Pridružite se v igri Heaven ni potrebno - lahko prijavite z vašega računa na strani za socialno mreženje, kot so YouTube, VKontakte, Facebook in Mail. ru. Če se odločite, da gredo tej poti, nato pa preverite Heaven vas pozove, da dostop do vaših podatkov, nato pa vas pozove, da izberete svoj lik in frakcije, za katerega bo igral. V socialnih omrežjih, boste našli močno podporo - specializirano skupnosti, kjer boste našli vse odgovore na vprašanja o igri. Če se odločite za registracijo, boste morali iti skozi standardnim postopkom

- Vnesite naslov elektronske nabiralnika

- Geslo

- Kodo s slike

- Strinjam se s pogoji tega sporazuma.

Dodatna navodila bo poslano na vaš email. Prijavite, potem je vhod v igri, bo na naslov in e-poštnim naslovom in geslom. Nebesa na spletu registracija je končana in lahko se potopite v čudoviti svet, ki plujejo otokov.

Spletna igra Heaven osredotoča na soočenja med šestimi kultov, ki so razdeljeni v dve nasprotujoči si frakcij. Vsaka frakcija ima svoje prednosti in slabosti, kot tudi za zavetnika in posebno registrsko oznako. Heaven online igra vam ponuja, da izberejo, kako bo vaš lik, in kaj so glavne značilnosti tega ne bo imel

- Cult of Device , je znan po svojih zdravilnih močeh, lepote in posedovanja posebnih receptov, znak kulta Device je bela perja;

- Da ultra festivalu - najbolj veselo kult navijači, ki radi veseljačenji stranka, njen razlikovalni znak - rose;

- Da ultra Defender (- podpis snarling levjo glavo) - se zavzema za pravice, ki jih sovražijo spore;

- Cult of Sorrow (tamburin) in vem, da je vse na tem svetu prehodna, le bolečina in trpljenje večno;

- Cult Strašno , katerega zaščitni znak je pajek, zvesto služijo njegov pokrovitelj, ki stori pokole in presenetljivo teror v vseh drugih,

- Cult Destroyer (lobanje) je kriv razdora, sovražnosti in pekoč sovraštva.

Ko začnete igrati igre na spletu Heaven, boste postali Guardian lastnega otoka, kjer boste morali zgraditi stavbo: drevo, jama, šolske čarovniki, arena, trgovina. Višja raven vaše stavb, več funkcij, ki jih bo na voljo. Seveda, raven stavb je odvisna tudi od ravni.

Za igranje v nebesih, boste morali boriti bitke z ministri drugih religij, s čimer pridobivajo izkušnje. Iz izkušenj, odvisno od hitrosti, s katero bo lik gibanja v drugo stopnjo. Vsak boj - majhen ločen puzzle igra, v kateri boste morali zgraditi verigo treh kamnov. Vsak kamen ima svojo funkcijo, in imate da bi prekinil svojo glavo nad tem, kaj se bo strategija najugodnejša v posameznem primeru. Igrati v nebesa, ne boste le dovolj, da s pritiskom na gumb stavko Med spopadom nesmiselno, ne, boste morali uporabiti svoje spretnosti, logiko.

Nebesa spletno igro primerljivo s podobnim brskalnik (tisti, ki ne zahtevajo nalaganje dodatne programske opreme) iger s svojimi edinstvenimi, svetlo in barvito grafiko, ki spominja na starodavne indijske slike ali slike Vallejo. V vsakem primeru pa je to igra, ne bo vam dolgčas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more