Zaznamki

Mythos

Alternativna imena: Mitologija

Mythos Online - igra vlog, brezplačno, zgodovina nastanka, ki si zasluži posebno noto. Stvar je v tem, da je razvoj v igri je na eni točki zamrznjena kalifornijske studio, medtem ko se osredotočajo na razvoj igre Hellgate: London. Po tem, je prav, da ponovno projekt kupil korejskih razvijalcev, ki bi resno jemljejo up igro in jo prinese na misel. Čez nekaj časa so se razvijalci svetu predstavljena otrok zaključena. Mythos igranje spletnih iger, da bi bilo zanimivo za vsak oboževalec slavne serije Diablo, nam govori o različnih mitoloških bitk in legend antične Grčije.

Pridružite se v igri Mythos vam ne bo vzelo veliko časa. Vzemi, kot si lahko na spletni strani, ali neposredno v telo igre stranko, in tu in tam, boste morali vnesti iste podatke: ime računa, e-poštnim naslovom in geslom za dostop do računa. Po tem, mail boste prejeli obvestilo, da je registracija Mythos končan in lahko začnete igrati.

Online igre Mythos je presenetljivo v njegov izredni. Ena izmed njegovih glavnih značilnosti deluje, da je v resnici priložnostno. Kaj to pomeni? Da, da se je obseg občinstvo, da bi bila ta igra všeč, res res super. Pravzaprav, najprej so se razvijalci so prepričani, da ko igra, ne bi imel nobenih težav, ampak le stalna nikoli ne konča veselje. In v bistvu, lahko mirno rečemo, da so osvojili nalogo z navdušenjem.

Strogosti vmesnik - to je glavna ideja ustvarjalce igre: nič odveč, le raven zdravja, Mana in urok piktogrammki, ki ste ga dodelili na levi in ​​desni gumb miške. Isto zasnovo je izražena z askezo in igranja samega. Na primer, sistem razreda, presenetil s svojo prilagodljivostjo in enostavnostjo. Na primer, vedno igral čarovnik, toda na neki točki ugotovil, da to ni tvoja in se odločili, da spremenijo svojo specializacijo. In potem greš za razvijalce, da bi koncesije. No oblikovanje novih znakov, vse, kar morate storiti - je preprosto priti do najbližjega mesta in tam spremenite poseben razred na NPC za nominalni znesek igralni denar.

Mythos onlyn igra ni prepričljiva za njene izvirnosti in reči ničesar, kot so nastavitev - ni več novost. Ampak tukaj je zasnova vsega, kar se dogaja v igri - to je tisto, kar naredi igro počasi, a vztrajno premika navzgor po lestvi uspešnih izdelkov na spletu. Verjetno igral vlogo tukaj je zanimiva ideja in oblikovalci poskus, da bi svet igre bit risanki, da barve v težkih zgodb o antičnih grških mitov. In celo zastrašujoče Kiklop v tej igri nekaj podobnega cirkuški medved, ki tavajo od noge na nogo in mežikanje oči.

Izberi dirko v igri je absolutno nobenega vpliva na igralnost in značilnosti lika, tako začetkom igre online igre Mythos, preprosto sklicevati na svojih estetskih preferenc. Sledi še nekaj besed o vsaki dirki: Moški - plemeniti, modri in močni junaki, katerih izkorišča svojo slavo širjenja na številnih provincah, Cyclops enakimi - to Seljak in dobrosrčen, vendar je njihova moč plaši vsem, ki vsaj enkrat z njimi s katerimi se srečujejo. Satira - rojeni pustolovci, vedno nekaj za bregom in vstane, ter Gremlins - je edina dirka, ki govorimo znanost "vi", in za dober razlog, samo zato, ker jo poznam - prihodnost.

Samo v igri so tri igre razred: Pyromancer - gospodarji ognja in zli duhovi lovci. Pokliči jih podrejen Infernal in ognjeno orožje posest. Igrajte spletne igre Mythos ta razred ne bo lahko, vendar ne menie zanimivo.

Blood Knight - junak, dobro izrabljeni in so bili v mnogih bitkah, katerih orožje je ogromen ogromen meč ali Battleaxe. Knights imajo sposobnost, da nosite oklep.

Same inženir - pameten izumitelj, ki je vsebovana v arzenalu tudi strelno orožje. Poleg njega lahko inženirji uporaba eksplozivov ali celo zgraditi past.

Če povzamemo, je treba omeniti, da bi bilo igranje Mythos lepo, da vsakogar, ki ni tuja zgodovini antične Grčije in ki so vedno sanjali, da se počutijo resnično junak antičnih mitov. Pohiti, skoraj neresnične svet čaka na vas!