Zaznamki

Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternativna imena: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: smrtonosni boj.

V aprilu, to je 14. aprila 2015, je izšla še ena serija legendarne borilne igre studia NetherRealm - Mortal Kombat X. Na različnih platformah je bil istočasen izhod: Microsoft Windows, One Xbox in PlayStation 4. Mnogi oboževalci so že uspeli prenesti Mortal Kombat X, da bi nadaljevali s starimi znanimi liki in novimi, da bi ustvarili še eno zgodbo.

Spet se boste srečali s Sub-Zero in Scorpio. Zemlja se še ni opomogla od zadnje invazije na Shao Kahna, ko se je nov napad groznih bitij spodnjega sveta začel pod vodstvom Bratstva sence. Cage je spremenil svojo igralsko obrt v posebno ekipo in skupaj s slepim samurajem s Kenshijevim nadčutnim talentom, pa tudi Sonyo Blade kot glavno, in operativno ekipo odšel na portal, ki je služil kot vhod v Raidenov tempelj, da bi našel vir moči Zemlje Ta.

Ampak Sub-Zero, ki je spet postal moški, in Škorpijon je napadel ekipo. SWAT umre, helikopter se zruši. Kljub temu so bili junaki dovolj srečni, da so preživeli in prišli do portala. Ko sta se v templju, Raiden in Fujin soočila z nekromantom Kuang Chijem, najstarejši je odvrnil Boga Shinnoka in vojsko demonov z zombiji, v katere so se spremenili nekdanji zagovorniki Zemlje. V harmoniji sta Cage in Raiden uspela ujeti Shinnokov lastni amulet, vendar sta izločila le del najnovejše grožnje - Quan Chi je ostal prost.

Kotal Kahn je novi gospodar zunanjega sveta, s katerim je Zemlja sklenila sporazum o nevtralnosti in se še naprej bori z nižjim svetom in Milininimi uporniki. Kako se bodo dogodki razvijali naprej, se bodo igralci naučili, če prenesete Mortal Kombat X.

Osebnosti in realnosti sveta Mortal Kombat.

Brez vodilnih junakov, Skorpilne in Sub-Zero, bi bila igra popolnoma drugačna. Zanimivo je tudi srečanje s svežimi obrazi, avtorji pa so predstavili nove zanimive in nenavadne znake:

  • Di tat - žuželka
  • Nenavaden par - Torr (velikan v maski) in Ferrat (škrat)
  • Cage Cassie - hči Blade Sonye in Cage Johnny
  • Kotal Kahn - ima zunanjo podobnost z bogom vojne Aztekov in je opisan kot novo razglašeni cesar zunanjega sveta.

27 februar, tisti, ki so spremljali novice, so lahko videli v videu novih junakov skupaj z državami, na primer Jacqueline Briggs, Kun Jin, Takahashi, Sindel, Milin, Rein, Herron Black in druge. Marca so se Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny in Jax pojavili na sliki zombija v posnetkih zaslona. In v letu 2016 se pričakuje pojav novih obrazov: Bo Rai Cho, usnjeni obraz, Three-Borg in Xenomorph. So že objavljeni v drugem Kombat paketu.

Fightings v Mortal Kombat X na osebnih računalnikih so razviti v skladu z žanrom borilnih iger, vendar so jih razvijalci razredčili z novimi dodatki. Parcela je postala bolj izvirna, borci pa lahko vplivajo na situacijo, obkrožajo predmete v orožje. Imajo tudi tri možnosti za izvedbo dvoboja, ki so opremljeni s kombinacijo edinstvenih tehnik. Škorpijon ima na primer slog Ninjutsuja, v katerem ga nadzorujejo dva meča: Hellfire požarne tehnike, in Hell - povzroča, da mu prebivalci iz spodnjega sveta pomagajo v bitki.

Značilnosti namestitve.

Mortal Kombat X lahko kupite v različnih različicah od standardnega do ekskluzivnega. Vsak ima svoj niz znakov in igralnih con, kar povzroča drugačno ceno. Igra je prevedena v glavne jezike, vključno z ruskim, in da bi Mortal Kombat 10 začel in ne upočasnil, je potrebno CT:

  • OS: 64-bitni za operacijski sistem Windows Vista / 8/8. 1
  • Prostor: 36 GB
  • ОП: 3 ГБ
  • Procesor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz ali AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Video kartica: 512 MB s podporo DX11 (NVIDIA GeForce GTX 460 ali AMD Radeon HD 5850)
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more