Zaznamki

Svetovna Est

Alternativna imena: Este Svetovna

Priljubljeni brskalnik igra Esteworld bolj znan kot svetovni Est spletu, vam ponuja čudovit svet, poln dogodivščin ekstremnih zabaval goste in spektakularne bitke v obliki PvP (igralec proti igralcu). Online igre Svetovno Predvideni slog in izvedba je zelo podobna klasični žanr - game "Dungeons in Dragons" (ali "D & D").

Njegova glavna prednost, ne boste mogli oceniti, se začne igrati svetovnega Est, je popolna svoboda metod dejanje iger na srečo in praktično na voljo komercialno motivirani.

Minimalne sistemske zahteve, ki jih določi razvijalec, se ne uporabljajo za konfiguracijo računalnika (pisarna standard za PC igre bo popolnoma prilegajo), in se osredotočiti pozornost na delo brskalnikov. Namreč - preden začnete igrati igre na spletu Svetovni Predvideni preverite vaš brskalnik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera) - je treba dovoliti in piškotki omogočite Javascript. Če ne veste, kje in kako se obrniti na spletni strani igre je podrobna navodila za vsak brskalnik posebej.

Torej, s tehnične plati nadaljuje ustvariti račun. Pridružite Svetovna Predvideni ima veliko število priporočil in razlag. Tukaj je največja opisuje možne pomanjkljivosti in napake, ki jih ne bi smeli dovoliti beseda ustvaril vsak način je ugodno za vaše prijave na tekmi svetovnega Est je bil uspešen in zanesljiv. No, če bi bili bolj specifični, saj bo potrebno vzdevek (ime) prihodnjega značaja, vašo poštni naslov skrivnost vprašanje + Odgovor in nekateri zapleten geslo . Če želite, lahko izpolnite v obliki osebnih podatkov. Poleg tega je Svet Predvideni spletu registracijo takoj pomeni izbiro rase in razreda junaka . Vaša izbira pet dirk in šest razredov .

Torej, več o dirkah, v kateri lahko igrate igre na spletu Svetovni Est. Prvi in ​​najbolj priljubljena - it Ljudje _10_ []. Glavna prednost te dirke - ravnotežje med spretnosti in sposobnosti. Obstajajo tisti, ki verjamejo ljudje "Middling", ampak to je samo trik. In kar je najpomembneje, na voljo le ljudem vsega orožja in vseh razredih. Druga dirka - it Vilini , modri in mirne čarovniki, da lahko sama sebi v primeru izrednih razmer, ampak če je možno poskusiti, da ne zatekajo k agresiji. Tretja dirka - Pol vilinci - posledica mešanja ljudi in vilincev dirkah. So močnejši od svojih prednikov, zaradi dejstva, da se je od njih najmočnejši kakovosti (lastnosti). Smešno Race - Srednjega . To palčkih take nasilneži, svoje obrti - drobnih tatvin in prednost - agility in iznajdljivost. Gnomes - zadnja dirka, najbolj Zakopčan življenje kontemplacije. So tuje vojne ali svetlobnih obrti, ki jih uporabljajo za delo in preživetje na račun izločenih sredstev. Kot je za znakovnih razredov, se bo vaš lik lahko postane Paladin ali Warrior Ranger Druid ali Priest Mage ali Thief . Edina stvar, ki jo je treba omeniti Predvideni svetovno spletno igro, v kateri je vsak dirka ni na voljo vseh šest razredov, zato bodite previdni pri vaši izbiri.

Zanimivo je, da v svetu Est Igra je lahko začelo z drugo raven, ki je potrebna za učinkovito distribucijo očala na lastnosti in uspešno opravljajo v areni v bitki s samim seboj, da postanejo novice. Od druge ravni, si dovoliti, da se pridružijo kateri koli klan. Poleg tega je na četrti stopnji že lahko ustvarite klan, ki vam bo omogočilo, da se praktično od samega začetka, da deluje le na njihov ugled.

V vseh zgoraj opisanem tekmi svetovnega Predvideni spletu odpira velik prostor za igralce pustolovski potovanjih - raznolike pokrajine z različnimi vseh živih bitij, skrivnostni otok, poln presenečenj in mračnih ječo, itd Torej razvoj, boj, potne stroške in dobili veliko vtisov tega skrivnostnega in nenavadnega sveta Est.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more