Zaznamki

Microsoft Flight Simulator

Alternativna imena: Microsoft Flight Simulator

Game Microsoft Flight Simulator - civilno simulator letenja. Cela vrsta vprašanj, ki jih je začela svojo zgodovino kot daleč nazaj, kot je obstoj 1970 in druge leta. Vendar proizvajalci za proizvodnjo teh igrah slavni dohodkov pravnih oseb Microsoft. Sea igranja zagotavlja zabavno in pušča najboljši vtis.

Ampak to ni brskalnik, ki temelji igrač, tako da, če ste izrazili željo, da bi igral, morate prenesti Microsoft Flight Simulator. Morda za začetek je videti Microsoft Flight Simulator video posnetke in posnetke zaslona ali vsaj prebrati skozi informacije, ki tukaj.

Game Microsoft Fly Simulator imajo zelo realno osnovo. Fascinantno fizika letom, in tako otežuje upravljanje prometa na voljo samo tukaj - letal. Igra ima vse vrste letal, da izberejo. Samo tukaj:

• Real letališč;

• Razporejanje podporo;

• Avtopilot;

• vremenske razmere;

• Usposabljanje;

• Ustvarjanje modelov in letališč.

Real Letališča - boste imeli edinstveno priložnost, da igrajo na skoraj vseh večjih letališčih z realnimi podatki, pokrajin.

Odpošiljanje podporo - vse igranja boste podprli, tako kot v resničnem svetu, odpremni storitev in sladek glas na drugi strani žice.

Avtopilot - če je potrebno, lahko premaknete, tako kot v življenju, avtomatski način.

Vremenske razmere - boste prehitela vse vrste vremenskih razmer. In še bolje. Kaj pa, če obstaja povezava z internetom, lahko pridejo v realnem času na vremenske razmere.

Usposabljanje tečaj - tako kot v kateri koli računalniški igri, boste mimo začetno usposabljanje pred neodvisnim letenja v milim nebom.

Ustvarjanje modelov in letališč - je edinstvena priložnost. Da bi to naredili, boste prejeli vse potrebno.

V Microsoft Flight Simulator igre se igrajo, je zabavno. Samo tukaj, hvala za odlično grafiko, lahko vzlet od dejansko obstoječih letališč. In na splošno, da vidim nobenega smisla našega planeta. Ker lahko letijo tako nizko in visoko cenjeni. V prvi različici, lahko letiš neposredno ob Elfivoy stolpu ali čez ozemlje gosto džunglo. V drugem primeru, seveda, v resnici celotno ozemlje bo spremenila v mozaike, morda malo ni dovolj izslediti. Toda, ko preuči vse velike pluse na igre, da je to le majhna pomanjkljivost.

Kot rezultat, piloti pridružite ekipo in ustvariti virtualno letalsko družbo. In se ukvarjajo z njihovo vzgojo. Dober izgovor, da pokličete prijatelja in ustvarjanju novih.

Kako ste kaj? Že čutijo pozivam, da občutite moč tega nebeškega prostora?

In za to potrebujete le obiščite spletno stran in Microsoft Fly Simulator igre. Prizadevamo si, da veš, nebeško svet in zemeljski svet, da pogled na oko ptičje.

Ker vsi delavci, starejši od te igrače vlagali ne samo po svojih najboljših sil, ampak tudi duša. In za vse ljubitelje najljubših.

Pojdite na spletno stran. Tu so čakajo na vaš nastop. Uživajte v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more