Zaznamki

Mergeland Alice's Adventure

Alternativna imena:

Mergeland Alice's Adventure je uganka o združevanju predmetov. Igrate lahko na mobilnih napravah. Grafika je podrobna in barvita kot prava risanka. Glasovna igra je odlična, glasba je zabavna.

V tej igri boste našli svet Alice skozi ogledalo. Med igro boste srečali vse like, opisane v knjigi Lewisa Carrolla. Skozi ogledalo je zelo zanimiv kraj, tam ni nič nemogoče, čudeži pa so na vsakem koraku.

  • Raziščite pravljico skozi ogledalo
  • Spoznajte domačine in se odpravite na oglede
  • Dokončaj naloge
  • Združite elemente, da dobite dodatnih

Vse to vas čaka med igro. Če želite začeti igrati Mergeland Alice's Adventure, morate opraviti vadnico, zanimiva bo in vam ne bo vzela veliko časa.

Po tem lahko začnete igro. Pravljični svet je zavit v čarobno meglo in le z izpolnjevanjem nalog in uporabo čarobnosti združevanja predmetov lahko to meglo razbliniš.

Kompleksnost nalog se znatno poveča, ko napredujete. Za pridobivanje predmetov, potrebnih za nalogo, bo trajalo dlje.

Za pridobitev osnovnih predmetov je potrebna energija, ki se sčasoma konča. Za dokončanje je potreben čas. Ta čas lahko koristno porabite z igranjem mini iger.

Višja stopnja prinaša ugodnosti in edinstvene predmete. Poskusi dokončati naloge hitreje in si naberi točke izkušenj.

V igri vas čaka veliko zabave, saj je to slavni Looking Glass. Pridobivanje nekaterih predmetov ni podvrženo logiki, toda na tem čudovitem mestu logika deluje drugače. V podatkih o artiklih je navedeno, s pomočjo katerih kombinacij jih je možno dobiti.

Zberite igro, zasluženo z izpolnjevanjem nalog, ki vam bo pomagala najti izhod iz težkih situacij.

Pridružite se igri vsak dan in prejmite dnevne in dragocenejše tedenske nagrade za prijavo. Tako vas razvijalci skušajo nagraditi za ljubezen do igre.

Implementirana sprememba letnih časov. Čakajo vas zanimivih tematskih tekmovanj, posvečenih sezonskim počitnicam. Na teh dogodkih lahko osvojite unikatne dekoracije za ustvarjanje prazničnega razpoloženja in številne druge vredne nagrade.

Ne onemogočite samodejnega posodabljanja, da ne zamudite teh dogodkov, sicer pa številne nagrade ne bodo na voljo.

Trgovina v igri vam omogoča nakup predmetov, potrebnih za naloge, energijo in ojačevalce. Pogosto so razprodajni dnevi. Nakupe lahko plačate z igralno valuto ali pravim denarjem. Ni potrebno porabiti denarja, takšni stroški vam bodo omogočili, da se razvijalcem zahvalite za njihovo delo, kot bonus pa vam bodo dali možnost, da malo hitreje dvignete svojo raven v igri.

Za igranje je potrebna internetna povezava. Še dobro, da skoraj ni krajev, kjer ni pokritosti mobilnih operaterjev.

Mergeland Alice's Adventure lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Namestite igro in začnite igrati takoj zdaj, če vam je všeč pravljica o Alici v ogledalu in uganke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more