Zaznamki

Združi vojna

Alternativna imena:

Merge War je igra, ki uspešno združuje dva žanra, item fusion in RPG. Grafika v igri je animirana v minimalističnem slogu, izgleda zanimivo. Liki imajo dober glas, optimistična glasba pa ustvari sproščeno vzdušje. Tukaj morate zbirati karte z borci in z njihovim združevanjem ustvariti še močnejše bojevnike, ki se bodo uprli zlu, ki je zajelo čarobno deželo.

Preden začnete igrati Merge War, si izmislite ime in izberite videz junaka. Ko opravite nevsiljivo, kratko vadnico, lahko začnete igrati sami.

Najbolje je, da se že na začetku osredotočite na raziskovanje sveta igre in iskanje virov.

Razvijalci se bodo trudili, da vam v igri ne bo dolgčas, nekaj bo za početi:

  • Zberite nepremagljivo vojsko
  • Zgradite svoje kraljestvo po svojih željah
  • Pridobite vire in redke artefakte
  • Združite predmete, da ustvarite močno orožje
  • Osvojite nova ozemlja, da dobite še več priložnosti

To je majhen seznam stvari, ki vas bodo čakale v igri.

Združi zmaje in druga bitja v svojem kraljestvu tako, da ustvariš močne bojevnike. Oblikujte svojo vojsko in opazujte njene zmage.

Pridobite borce epske ravni, ki jih sovražne enote ne morejo ustaviti. Toda za to morate opraviti veliko nalog, tako zapletov kot stranskih nalog.

Ustvarite veličastne gradove in druge zgradbe s čarovnijo fuzije. Bolj zapletena in večja kot je struktura, več elementov bo treba povezati v stopnjah, da jo zgradite.

Za ustvarjanje epske vojske bo potrebnih še več redkih virov, čarobnih bitij in časa.

Ustvarite nepremagljivo ekipo in stopite na višji nivo v kompletu kart, ki jo bo sestavljal. Najmočnejše čarovnije se odklenejo samo na najnovejših stopnjah.

Vsaka bitka v igri je majhna igra šaha, ki jo morajo igrati vaši bojevniki. Oglejte si, kako se odvijajo neverjetno spektakularne bitke s sodelovanjem najbolj nenavadnih bojnih enot.

Ne pozabite preveriti igre vsak dan. Za to boste nagrajeni z dragocenimi darili, ob koncu tedna, če ne zamudite dni, pa še izdatnejša nagrada.

Med prazniki lahko dobite ekskluzivne nagrade in okraske. Drugič ta priložnost morda ne bo več na voljo.

Trgovina v igri vam bo omogočila nakup virov in predmetov, ki jih potrebujete, za pravi denar ali valuto v igri. Ponudbe v njem se redno posodabljajo, pogosto so promocije in razprodaje z neverjetnimi popusti. Če porabite majhen znesek, lahko ne le olajšate igranje, ampak tudi podprete razvijalce, ki so vložili svoje delo v igro.

Posodobitve za igro so izdane precej pogosto. Dodajajo nove junake in predmete, poleg tega se izvajajo spremembe in izboljšave.

Merge War lahko brezplačno prenesete na Android tukaj, tako da kliknete povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in ustvarite ekipo močnih borcev, ki se jim noben zlobnež ne more upreti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more