Zaznamki

Medieval Total War

Alternativna imena: Medieval Total War

Medieval Total War - računalnik potezna igra, kar kaže na strategijo. Igre Medieval: Total War je druga serija Total War, drugi brizganjem talent in navdih proizvajalcev. Sledi Shogun: Total War po dveh letih. Igra Medieval Total War kraljestva, kot novo fazo v vašem igralnem svetu. To je priložnost, da sam kot vizionarski voditelj in odlične taktike vojsko zgodovinskih likov.

Rečeno je, da lahko igrate Medieval: Total War prenesete in preizkusite svojo roko. To je edini način, in za to boste morali prisotnost določenih programov za nalaganje iger na računalniku. Ampak najprej preberite opis predlagal Medieval Total War igre in si ogledate vse vrste Medieval: Total War galerija in video posnetkov o igranju.

Igraj Medieval: Total War si buden od osebe, prepričani v svoje sposobnosti in zmogljivosti viteza. Vaš glavni in edini cilj v igri je, da ustvarite svoj imperij v določenih ozemljih - Evrope, Severne Afrike in Bližnjega vzhoda. Samo tu pokazati svoje znanje in spretnosti v globalni strategiji in korak v taktičnih bitkah, ki potekajo v realnem času. In potem bi lahko rekli, da obstajata dva načina igranja: enem koraku, ki vključuje iskanje znakov na zemljevidu in razvoj vojske in za dobro imperija ali frakcije bojev v realnem času v 3D formatu.

Svetovni igre Medieval: Total War je razdeljena na dvajset frakcij, vendar je na voljo le dvanajst. Da ustrezajo zgodnjih fazah frakcijami so tri možnosti:

• Almohads;

• Kingdom of England;

• Bizantinsko cesarstvo;

• Egipt

• Svetega rimskega cesarstva.

Almohads - imajo odlične konjenico in tehnologij poznega obdobja.

Kingdom of England - Predstavniki najboljših tekmovalcev in močno težke pehote. Ampak pomanjkanje konjenice raznolikosti.

Bizantinsko cesarstvo - ima dobro strateško lokacijo, najboljše predčasne vojakov in sovražne vojske, vendar nima veliko vrst tehnologij in pozno obdobje smodnika.

Egipt - fatimidskega dinastija s spodobno konjenico, vendar šibko pehoti.

Sveto rimsko cesarstvo - v vseh možnih parametrov enote izpolnjujejo najboljše rezultate, ne pa tudi v kasnejšem obdobju.

Tudi v celotni igri je nov frakcije, na primer, kot je Golden Horde - predstavniki najmočnejših konjenica, pehota pa slabi.

Medival Total War igre pričakuje, da se borijo za svoje odprte prostore, predstavljenih v najboljšo kakovost grafike. Srednjeveški svet opravlja svojo pisano in nenavadno. Tudi igra je zanimiva, ker uporablja in zgodovinske osebnosti, in imajo boljše lastnosti, kot so Richard Lionheart in El Cid. In veliko pozornosti nameniti vere v delih, ki pomaga graditi lojalnost prebivalstva.

Na splošno smo le prenesti Medival Total War in že ste pripravljeni na boj. Srečno igranja!