Zaznamki

Medieval 2: Total War

Alternativna imena: Medieval 2: Total War

Medieval 2: Total War - računalniška igra, ki temelji na bitko. Igra Medieval 2: predstavniške Total War kasnejših igre prek enega po Medieval: Total War. Tako kot pri prejšnjih serijah iger, in ta možnost ni dovolj navijači po vsem svetu. Samo razvoj naših zgodb z vami, prihaja enako spremembo dogodke: odkritje smodnika, invazije na drugih naselij ter vse vrste drugih velikih dogodkov.

O največji seriji iger, tako da popolnoma usklajena strateško in gospodarsko popoln, lahko govorimo in govorimo v nedogled. Konec koncev, to je res dober projekt. Podjetje Creative skupščina ni veliko sprememb je vložil vrsto prejšnje igre Rome: Total War in rezultat je bil tekma Medival 2 Total War. To je edini pravi navijači, ali tisti, ki je igral v drugi seriji iger, razumem, da bistvenih sprememb, ki se je zgodilo.

Boljše strošek ste poskušali igrati sebe in nato sklepe. Najprej moramo prenesti Medieval 2: Total War, z vso potrebno računalniško programa za skok. Najprej pa vam svetujemo, da brskanje po srednjeveški 2: Total War zaslona in video posnetke, in bral naše stvari, čeprav so ustvarjalci premišljena možnost za začetnike - učnega procesa. Morda za zaskrbljenost obrtnikov - izobraževalne igre obvezna pasažami.

Kakor v prejšnjih serij igrati Medieval 2: Total War boste vzeli eno od vladajočih strank. Tu so enaindvajset frakcije, od katerih je le sedemnajst igrajo, in so na voljo le pet sprva za začetnike:

• Kingdom of England;

• Britanija Francija;

• Svetega rimskega cesarstva;

• Beneške republike;

• Kraljevina Španija.

Kingdom of England - Predstavniki različnih elitnih tekmovalcev in močne pehote. Za majhno JavaScript možnosti konjenice.

Kraljevina Francija - ima poklicno vojsko, policisti, težke konjenice.

Sveto rimsko cesarstvo - vse značilnosti močne vojske, vendar ne v kasnejšem obdobju.

Beneška republika - s prisotnostjo šibkega konjenico in morskih pehotnih enot ima najmočnejši in milice.

Kraljevina Španija - ima močan in strokovno konjenico, pehoto, vojsko in mornarico.

Za vse nadaljnje igri je odvisna od izbire frakcije. Torej, bodite pozorni na to. Vi kot najboljši voditelj je treba vlagati toliko truda in igranje na vojaških zemljevidih ​​izven svojega doma in opremljanja in ščiti vaše nepremičnine.

Tukaj je glavni poudarek na vero. Po svojih najboljših močeh, da bi papež vedel o vaših pohval. In da neverniki hitro odstraniti iz igre.

Game Medieval 2: Total War pozdravlja pripravljen in željan za zmago celotno stavbo strateško in ekonomskem smislu bojno akcijo. Igra ne bo pustil ravnodušne in bo pritegnila visoko kakovost grafike. Glasba zdi znano, saj ni veliko preselil, saj zadnja verzija spreminja igro.

Stane samo da bi našli spletno stran in igro Medival 2 Total War prenesete. In boste morali osvojiti svet svoje prednosti in talente. Boš igral dobro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more