Zaznamki

Mojster vetrov

Alternativna imena: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline - brezplačno večigralsko spletno igro, brezplačno, vložen v najljubši številnih igralcev imajo fantazijski žanr. Spletne igre MasteroftheWinds pomembne ne le za pripadnost tej zvrsti. Treba je omeniti njeno identiteto, saj jo obdržati na trgu danes, je zelo težko igrati izdelkov.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds zelo preprosti in ne bo veliko svojega časa. Za začetek, boste morali, da pridejo gor z imenom igre, pod katerimi bo podpisan v igri, nato pa določite geslo za dostop do vašega računa in e-poštni naslov, na katerega boste obveščeni, da MasteroftheWinds prijava zaključena.
MasteroftheWinds spletno igro, ki je že ves standard znano, da veliko domišljije dirke - ljudi, Orke, škratov, škratov, škrati in škrati. Razvijalci odločili, da ne slyly filozofirati in uporabljati že ljubljeni številnih znakov.

Največ osvobojen vseh ras so ljudje - najbolj prilagodljiva in plemeniti znakov pripadajo plemenu ljudi natančno. Zanimivo je, da ima vsaka tekma svoj edinstven jezik, ki ga njeni predstavniki govori, čeprav je univerzalna narečje, ki se pojavi komunikacija med rasami, je prisotna tudi. Zaradi tega igrajo MasteroftheWinds postane veliko bolj zanimivo.
V igri obstaja dovolj veliko število poklicev, ki jih lahko v grobem razdelimo na boj in nebojnih. Zgodaj v igri, lahko izberete eno od treh osnovnih razredih, ki bo določil razvojno vejo vaš lik: novinec - boj razred slehernik - izbira tiste, ki raje huda bitka pot trgovca in študentsko čarodej - osnovnega razreda za vse, ki sanjajo razumeti vse skrivnosti magije in modrosti.

Vsak lik ima osnovni nabor funkcij, ki jih je v okviru razvoja lahko izboljšala: agility, moč, inteligenco, vzdržljivost, šarm in modrost. Tudi v igri obstajajo različne vrste magije, kot čarobno vodo, ogenj, zrak, zemlja, dobrim in zlim, kot tudi take edinstvene vrste magije, kot čarobno telesa in duha magije.

Če ste utrujeni od neskončne bitke in bojevito načina življenja ne pritožba na vas - se začenja igrati igro MasteroftheWinds na spletu, lahko vedno izbere pot miru, sodeluje pri raziskovanju novih dežel, študija čudnih jezikov, različne plen virov in ustvarjanje edinstvenih predmetov . Ta pot je lahko odličen vir dodatnih sredstev in strokovnega znanja, vendar ne pozabite, da je zgodba v tej igri vas zahteva večjo odločnost in pripravljenost za boj, da zaščitijo svoje dostojanstvo in zaradi bori za pravično stvar. V MasteroftheWinds bo play bilo zanimivo za vse ljubitelje zapleten in epske zgodbe.

Če se že govori o zgodbi, je bil položaj, kot je ta.
Son vilinska bog Loteriana, Alkabadur odločil, da ima prav tako pravico ustvariti bitja, ki so verjeli, svoje otroke. Toda njegove misli so črne in magija - šibka, in tako čarobni svet poln horde grozne pošasti. Alka-Badur bila zasledovana od vrhovnega sveta bogov in našli zatočišče v nedostopnih gorah, kjer je nadaljeval, da eksperimentirate s črne magije.

Vrhunec njegovih poskusov je bila dirka je ravno nasprotno vilinska pleme - Orki zastrašujoče in navdušuje s svojo grdoto. Torej zlo, počasi, a zanesljivo, in slavil čez nekaj časa stari način sveta padlega. To pomeni, da lahko zdaj vsakdo postane bog. In izbruhnila vojna.

Igraj spletne MasteroftheWinds bi bilo tudi lepo, ker je kakovost oblikovalec dekor. Grafika v igri prijetno zadovoljen z njihovo pristnost in izvirnost. Vse je sestavljen iz zelo trdno in jasna vprašanja o tem, kaj čudno skriva pod imenom "drevo", uporabnik ne pride v poštev.

Na splošno velja, igraMasteroftheWinds spletu pušča le prijetna izkušnja, in to ne samo zato, ker je vreden naslednik tradicije fantazijski žanr, ne zato, ker ima dobro zgodbo, dinamično skupnost igralcev, ne zato, ker razvijalci se trudijo, da da je njihov izdelek razvit in je bila vedno na dostojno raven. Ne pa tole. In ker ima ta igra je "preobrat" - prijetno in sproščeno vzdušje, ki mora zagotoviti, da ostanejo v igri dlje. In verjemite mi, da to storite, vam ne bo žal niti malo.
Prijavite se in dokazati, da ste vredni, da postanejo pravi bog!