Zaznamki

Masni učinek

Alternativna imena: Masni učinek

Mass Effect - igra, ki je bila obsojena na uspeh. Narejena je v najboljših tradicijah fantazijskega žanra. Kljub nekaterim podobnostim s KOTOR je projekt priljubljen. Poleg tega so razvijalci mojstrsko prikrili plagiatorstvo pod novim odličnim motorjem. Grafike v igri so odlične, borbe in streljanje so realistične, vsi osnovni elementi žanra so v celoti predstavljeni z eno besedo, igralcem ni nič kaj pritoževati. Ahead se bo srečal z glavnim likom, ki ga v spremstvu par tovariš potuje po prostranstvih medgalaktičnega prostora. Vašemu liku bo na voljo moderna ladja, imenovana Normandija.

B Mass Effect RS boste morali srečati z znanimi dilemami, junak bo moral izbrati, na katero stran, dobro ali zlo, se bo pridružil. Na medgalaktičnih konferencah se odločajo usode planetov in celih galaksij. Ja, vse je preveč resno, toda kaj si mislil?

Če se je zgodba vašega junaka štela za začeto, bo najprej potrebno prenesti Mass Effect. Da bi to naredili, je dovolj, da najdete distribucijo igre na eni od vaših najljubših hudournikov. Poleg tega, vse na palec - na prvi, izberite osebnost svojega značaja, da svojo edinstveno biografijo in lahko varno iti na potovanje. Odvisno od tega, katero biografijo želite izbrati, se bodo pogovorna okna iger spremenila in število nalog. V Mass Effectu lahko znaki pripadajo različnim razredom.

  • Psionik
  • Soldat
  • Technik

Poleg tega je na voljo več mešanih razredov. Urejevalnik znakov potrebuje vsaj pol ure od vas, vendar je zasnovan tako dobro, da bo porabljen čas ostal neopažen.

Misije

B Mass Effect se pojavijo od nikoder. Razvijalci so uspeli projekt narediti zanimiv, ko se zdi, da se bo skoraj vse moralo povezati z igralcem, zaplet pa ima tako zagon, da je nemogoče odtrgati oči igre. Preprosto ne moremo molčati o tem, da boste na koncu našli pravi hollywoodski akcijski triler, nič manj. No, na splošno ste spoznali, da morate prenesti igro, tega ne smete zamuditi, kajne?

B Mass Effect orožja junakov najsodobnejših in najmočnejših. Torej se bo zelo težko spopasti s tujimi sovražniki. Vendar se ne smete predčasno sprostiti, poskusiti začeti nekaj misij. Znaki bodo lahko uživali v vseh tehničnih prednostih civilizacije, ki bistveno diverzificirajo igro in jo naredijo bolj dinamično. Med bitkami lahko naročite svoje zaveznike in določite cilje. Da je resnica najpomembnejša, bo le takrat, ko se soočimo s temi izkušenimi šefi, ki se vam bodo odprli na visoki ravni kompleksnosti.

No, še niste pripravljeni na dopolnitev zbirke vaših najljubših iger z novo kopijo? Zaradi jasnosti vam predlagamo, da se seznanite z videoposnetkom za predstavitev Mass Effecta, ki podrobno opisuje vse prednosti projekta.