Zaznamki

Čarobni svet

Alternativna imena:

Magic World je potezna strateška igra, ki je v mnogih pogledih podobna priljubljeni klasični računalniški igri. Magic World lahko igrate na mobilnih napravah s sistemom Android. Grafika v klasičnem slogu je poenostavljena, vendar barvita in svetla; izgleda primerno na mobilnih napravah. Tudi glasovna igra je v stilu iger iz 90-ih, glasba je prijetna.

Mnogi igralci so sanjali o igri v slogu Heroes of Might and Magic v prenosni obliki. Magic World je prav tak projekt. Vse akcije se odvijajo v domišljijskem svetu, kjer živi veliko različnih ras. Nekateri prebivalci vesolja so obdarjeni s čarobnimi močmi.

Kontrole niso zapletene in če poznate predhodnico te igre na osebnem računalniku, jo boste razumeli brez težav. Če ne, so razvijalci pripravili nasvete za začetnike.

Med igro vas čaka veliko aktivnosti:

  • Potujte po prostranstvih čarobnega sveta
  • Prevzemite nadzor nad rudarskimi mesti
  • Poiščite vse čarobne artefakte in orožje
  • Najemite junake in čete bojevnikov
  • Bojujte se s sovražniki in agresivnimi bitji, ki jih srečate med potovanjem
  • Izboljšajte spretnosti junakov, ki vodijo vaše vojske
  • Zgradite nove stavbe v mestih in jih izboljšajte

To so glavne stvari, ki vas čakajo med igranjem Magic World na Androidu.

Ko začnete igrati, se ne mudi, da bi se premaknili predaleč od mesta in igro pogosto shranjujte. Preden naletite na sovražnike, morate oblikovati močno ekipo.

enot se premika po ozemlju ena za drugo. Kako daleč se lahko premaknete v enem obratu, je odvisno od junakovih sposobnosti in opreme.

Nove bojevnike lahko rekrutirate v določenih intervalih, tako da vam vsekakor ni treba hiteti.

Poskusite prevzeti nadzor nad čim večjim ozemljem, vendar bodite pripravljeni na hud odpor.

Naredite vse, kar je v vaši moči, da rešite življenje junaka, ko srečate močnega nasprotnika, včasih je bolje pobegniti iz bitke, ki je ne morete dobiti.

Z nabranimi izkušnjami se bo junak lahko naučil novih urokov ali osvojil edinstvene veščine, ki jih izberete sami. Več izkušenj, več sposobnosti lahko odklenete.

Bitke potekajo v načinu korak za korakom. Na polju, razdeljenem na celice, se bojevniki vaše čete izmenjujejo s sovražnikom. Naenkrat lahko napredujete za določeno število celic. Možno je izkoristiti teren sebi v prid. Nekatere enote so sposobne napadati sovražnike na daljavo.

Če naletite na pretežkega nasprotnika, vam bodo pomagali ojačevalci, ki jih lahko kupite v trgovini z igrami. Poleg tega se tam prodajajo orožje, čarobne knjige in drugi uporabni predmeti. Nakupe lahko plačate z valuto v igri ali s pravim denarjem.

Dolgo boste igrali Magic World; tukaj boste našli več vznemirljivih kampanj, od katerih bo vsaka pripovedovala svojo zgodbo.

Magic World lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj, če imate radi potezne strategije in želite preživeti zanimiv čas v svetu, polnem čarovnije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more