Zaznamki

Maestia: Rise of Keledus

Alternativna imena: Maestia: Rise of Keledus

Maestia: Rise of Keledus spletu - je prost MMORPG od razvijalcev Destiny razvoj . In gras Maestia: Rise of Keledus spletu ima nesporne prednosti pred drugimi igrami tega žanra, predvsem ti vključujejo odlično grafiko, uporabniku prijazen vmesnik in odličen sistem, ki se izvaja PvP .

Pred neposredno na tekmo, se morate prepričati, nastavitve računalnika glede na sistemske zahteve in igro. O nlayn igre Maestia: Rise of Keledus , ima naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem: Win dows XP / Vista / Seven

- Procesor: 3. 0 GHz

- Memory: 1 Gb

- Grafična kartica: nVidia 6800GT ali enakovredno;

- Prostor na trdem disku: 10 Gb

- Povezovanje z internetom;

- DirectX 9. 0C.

Obvezni ukrepi pred tekmo je p egistratsiya igre Maestia: Rise of Keledus . Če želite to narediti, morate najprej prenesti igro stranko. To je pravica na strani igre, tako da izberete "odjemalca Download" možno brez iskanja prenesete na svoj računalnik. Ko se datoteka prenese, jo preprosto zaženite (to se bo imenoval Maestia_Installer. exe) in sledite navodilom čarovnika. Next Maestia: Rise of Keledus spletno registracijo zahteva ustvarjanju računa. Če želite ustvariti svoj račun, morate izbrati del spletne igre "Registracija", kjer vnesti naslednje podatke o sebi:

- E-mail,

- Ime;

- Geslo;

- Tako boste morali prebrati in se strinjati s pogoji iz sporazuma uporabnik, licenčne pogodbe, pogodbe ponudbo in igranje pravilnika.

P egistratsiya Maestia: Rise of Keledus ne bo veliko časa, ki ga zapuščajo za zabavno igro.

Predvajalnik je dana možnost in grata v igri Maestia: Rise of Keledus spletu za eno od dveh frakcij:

- Guard ji superionic

- Keeper ji znanja.

Glavna razlika med obema skupinama - to je njihova načini vojskovanja. Torej, Guard in superionic boj za zmago na kakršen koli način je to mogoče, z uporabo "maestov", vključno. Faction Keeper ji Znanje Obratno enako prepričan, da bi lahko uporaba "maestov" privede do novih težav in nesreč. Dvema frakcijama ne borijo med seboj, vendar je njihov odnos in prijateljstvo ne more biti imenovan.

Naslednja mora izbrati igralca - razred, za katerega je. Ste na voljo in grata v Maestia: Rise of Keledus eden od štirih razredov:

- Čarovnik;

- Ranger;

- Warrior;

- Duhovnik.

Magee - zelo močan in nevarne sovražnike. Kot pravi mojstri različnih aure in pentagrams, masters strupi strele, led in ogenj, so lahko zelo učinkovit boj svoje sovražnike. Njihovi napadi so ne samo zelo učinkoviti, ampak tudi zelo učinkovit: whirlpooli bleščeče strele požara Tumanyan zavest, ogromnih ledenih blokov, ki padajo z neba na sovražnika, ki upočasnjujejo sovražnike snežne bliskavice strup puščicami in druge enako nevarne napade. Vse to kaže, strah in paniko v vrstah sovražne čete. Niso prikrajšani za čarovnike in močna zaščitna avra, ki pomaga zavezniki čarovnik, da se uprejo različne strupe, Fire, Ice in elektrike. Če so bili prijazni karakter uvedena nekaj uroke, lahko čarovnik tudi njihovo odstranitev. Vse te lastnosti bo čarovnik zelo koristno in učinkovito borec v bitkah, ki med drugim povečuje sposobnost zaveznic.

Rangers mojstrsko obvladati svoje telo in Gužva orožje. Le malo ljudi ve vse podrobnosti preoblekah tako dober, kot paznik. Z veliko močjo volje, ki jih lahko uporabite za oprostitev različne uroke sovražnika, od fizičnih in magične napade s povečanjem lastnih odhode hitrosti pred udarci, žlebov. Rangers obravnavali bistveno več škode, če uporabljate ligamentov stavke. Čeprav Rangers imeli kup udarcev veliko težje kot katero koli drugo vrsto, vendar je njihova učinkovitost precej višja. Uporaba ligament je treba nadzirati vsak trenutek, ker če ste zamudili pravi trenutek, bo celotna kombinacija morali začeti znova. S pravilnim ravnanjem bitki, lahko povzročijo takšne težke udarce, od takrat pa se bo samo otopele, da je velika prednost v času, ki vam omogoča, da odloči o izidu boja v korist ranger.

Warriors lahko vplivajo na glavah pošasti, ki jih povzročajo, da napadejo bojevnika, varstvo šibkejših zaveznike. Zahvaljujoč svoji bogatimi izkušnjami vojne, so sposobni izračunati nekaj korakov pred sovražnikom. Oborožen z mečem bojevnik lahko ustvarite blizu vas področje iz bleščeče rezilo, ki spadajo v sovražnika, da ne bo dobro. Krvavitev rano, ki je prizadel bojevnik lahko ustavi le klerikov.

V Maestia: Rise of Keledus igrajo za klerikov - to pomeni, da je nepogrešljiv igralec na bojnem polju, kot je vrednost v boju težko preceniti. Samo duhovniki lahko obudi mrtve zaveznike v boju. Igrajte kot duhovnik ni treba brezglavo in proschityvaya nekaj korakov naprej, saj lahko te odločitve odloči izid tekme. Duhovnik mogoče obnoviti življenjske zaveznike postopoma ali takoj vrne določeno število življenj, usmerjanje njihovih ukrepov na skupino igralcev ali določenega igralca.

In grata v spletni igri Maestia: Rise of Keledus potrebno, gre mimo gostje in opravljajo različne naloge, ki jih je v igri veliko in precej raznolika

Maestia: Rise of Keledus spletne igre ustreže tudi igralce iz iz PVE in PvP načinov, in še veliko drugih presenečenj.