Zaznamki

Lord of Ages

Alternativna imena: Lord of Ages

Kaj se družite razvijalec Aeria igre? Za mnoge igralce, je jamstvo za zanesljivost in kakovost igre, ki se bo zagotovo pritožil, da bi porabili veliko časa z njo. Torej, igra Lord of Ages ni nobena izjema. Bistvo igre je, da ni veliko drugačen od vseh drugih strategij, vendar izvajanje in izvrševanje njem, tako privlačna, da samo ne more ustaviti na pozornosti. Kakovost igranja in zanimiva zgodba, enostavno upravljanje in lepo grafiko, ni to skrivnost uspešnega spletnega projekta?

Lord of Ages na spletu vam bo pomagal, da obiščete starodavne zemljišča, prebivalci potrebujejo pametno in preudarno vladar. Morda je vas in postal vladar tega? Od začetka igre, ki jo bo pripadal majhnem območju, na katerem lahko gradijo naselij, hiše, gradove, ki delajo gradnjo. Vaš glavni cilj je, da izboljšajo svoje malo kraljestvo, da resnično kraljevskih razsežnosti. Oslabljen stavbe in povečanje števila prebivalcev. Naučiti novih tehnik za boj proti njim, da jih kasneje spremenili v nepremagljiv vojaško silo. Ker je močnejši vaš lik in tvoja vojska, več zemlje lahko posnamete in večja površina bo pod vašim nadzorom.

To je tipično spletno igro, tako da si lahko predstavljate sebe v Gospodu registracije veku boste potrebovali za uspešen začetek igranja. Čeprav je na strani igre in brez ruskih besed, bo vse rusko govoreči igralci biti sposobni razumeti, kaj storiti, kako se registrirate in izpolnite obrazec in se bo ukvarjal z osnovnimi pogoji.

Za začetek registracije, pritisnite gumb "Igra prost", ki se nahaja na dnu domače strani v igri.

Preden se na zaslonu se bo odprla posebno standardni obrazec za registracijo, po katerem lahko izpolnite začeti igrati Lord of Ages. Pozorno preberite imena polj in sistem namig in izmenično izpolnite vsa polja. Boste morali zapisati svoje uporabniško ime in edinstveno geslo, in morate navesti naslov elektronske nabiralnik.

Če ste navajeni, da se registrirajo račune, s pomočjo socialnih omrežij in imate stran na Facebooku, boste lahko uporabljali svoje podatke dovoljenj v tej igri. In če ste že registrirani, preden vsaj enega od projektov Aeria, zdaj pa lahko uporabljate že zapisanih podatkov, ki poteka registracijo.

Preden začnete igrati igro Lord of Ages morate izbrati zemljišč, na katerih ozemlju, in bo razvil svoje kraljestvo. To je lahko:

Bohemia.

Lombardija.

Saška.

Moravia.

Bavarska.

Turinzhiya.

Švabska.

Vsak od področij, ki je značilna po svoji specifični podnebje in topografija - izberite tisto, kar bo najbolj všeč.

Unite klane in kolonije z drugimi zainteresiranimi stranmi, da premagati nasprotnika. Pošlji svojo vojsko, da bi osvojil divje ozemlja. Tako da lahko področje vašega kraljestva znatno povečala. In najboljše od vsega, da lahko brez igre Lord of Ages kdorkoli!