Zaznamki

League of Legends

Alternativna imena: League of Legends, LOL

League of Legends spletu - brezplačna multiplayer igra vlog s strateškimi elementi. Projekt za razvijalce - California podjetje Riot igre, in služi kot založnik THQ. Večinoma igre League of Legends spominja na razvpiti projekt DOTA All Stars. Razburljivi dogodki v igri razpletati štiri karte. Kako točno se bodo borili odvisno, kaj je zemljevid, so v tem trenutku. Na primer, na prvih dveh kartic v bitkah lahko služijo trije igralci proti tri ali pet proti pet. Na tretji karti je boj med ekipami za nadzorne točke, četrti - ozek prehod, kjer so sovražniki petih igralcev proti isti znesek. Grafika vseh lokacijah dobesedno čudovito. Igranje določeno in podroben, da ne more, ampak veselite številne uporabnike. V zgodbi igre mora biti, da se zagotovi, da so objekti uničeni nasprotnike, vendar ne pozabite, da nadzirajo svoje zaščitne stolpe. Če se v vsakdanjem življenju ne boste imeli dovolj užitkov skraste prostega bivanje v virtualni resničnosti. Game LoL je najprimernejši za dvig adrenalina v krvi!

Postani legitimni uporabnik help League z dne Legends registracija. V obliki, morate narediti naslednje podatke: uporabniško ime, geslo (ponovi v naslednji vrstici), e-poštni naslov, datum rojstva. Moral bi tudi dal kljukico, s čimer izraža sprejemanje pravil. Naročite se na novice, ki ga privzeto. Končno boste morali na novo napisati kodo s slike in kliknite "Igraj brezplačno". Preden si ustvarite račun, se prepričajte, da je konfiguracija računalnika ne bo uspelo. Za igranja zahteva naslednje minimalne sistemske zahteve:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7;

- Pentium 4 2GHz;

- Prostora na disku 750MB trdega;

- Združljiv z DirectX 16 bitno zvočno napravo;

- Grafični pomnilnik 128 MB,

- RAM 1 GB;

- Internetna povezava vsaj 128KB \ s.

Torej igrajo League z dne Legends bodo junaki, ki se tukaj imenujejo prvaki. Vsak od njih ima svoje značilnosti. Seveda junaki so lahko prednosti in slabosti. Torej, nekdo se ponašajo z visoko magične sposobnosti, kdo ima visoko škodo, medtem ko so tako močne, da izgleda kot človeški ščit. Kdor pa zaženete, da se razvijajo. Med igranjem si prislužite točke. So porabili za črpanje ali tlemi, ali za nakup novih znakov in rune, ki izboljšujejo učinkovitost. Poleg tega je vsak uspeh prinaša dobiček v obliki igre valute. Mimogrede, lahko vlagajo v realnem, če bi bil nenadoma taka želja. Prav gotovo daje nekaj prednosti, vendar lahko to storite zelo dobro League z dne Legends igrajo brezplačno.

Na začetku dobiš nekaj znakov, in na koncu se bo njihovo število samo še povečale. Vse v igri 30 stopenj. In višji vaš premaknilo v levo, večjo priložnost. Igre League of Legends poziva k razvoju sposobnosti junakov. Obstaja talent drevo, ki je skupen vsem znakov. Masteries, torej talent drevo ima tri veje: napad, obrambo in pomožne. Izberite določeno pot razvoja, ste se odloča o usodi junaka. Poleg osnovnih znanj, lahko izberete dve dodatni. Na primer, hitro teče, in tako zaklinalnoe zdravljenje

To razburljivo igro dobi drži vašo pozornost od prvih minutah. Raznolikost igranja ne omogoča, da pogrešam malo! Boj zabavno z vile pošasti, izziv druge akterje in se vsak dan bolj in bolj prepričani v svoje sposobnosti! Naj izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more