Zaznamki

2. Liga angelov

Alternativna imena: 2. Liga angelov

Liga angelov Igra 2: tridimenzionalna lepota.

Če ste ljubitelj prvega dela fantazijske zgodbe, vas bo igra League of Angels 2 navdušila z novimi izboljšavami:

  • Trodimenzionalna grafika, neverjetna dinamika in impresivni posebni učinki.
  • Več kot 50 znakov, kjer boste med novimi junaki zagotovo srečali stare znance.
  • Razvijanje strategije in uporaba taktike je zaradi novih funkcij postalo še bolj zanimivo.
  • Več več ječ, kjer živijo zmaji, demonska bitja, velikani in druge pošasti.
  • Angeli sodelujejo v bitkah, v črpanju in sposobnosti organiziranja svoje lige.

Kot lahko vidite, je MMO brskalnik, ki temelji na korakih po korakih, pripravljen na nove izzive, čakajoč na izkušene igralce, ki poskušajo igrati igro Lige angelov 2, da bi zaščitili vse, kar je ostalo od veličine nekdanji svet.

čaka na trčenje z zlom, toda izkušnje, magija, orožje in bes bodo pomagali premagati vse sovražnike in se boriti z glavnim šefom. Postal je še hujši, večji in močnejši, in ga lahko skupaj premagamo.

spet vojna.

Tudi med angeli, mir ne traja večno. Stare spore so se spet vrnile, staro zlo se je uprlo, demoni podzemlja so se prebudili. Čudoviti angeli: Athena, Moira in Fortune so ustanovili svoja neodvisna kraljestva, Zveza Iniciatov, Citadela nebesnih in Kraljevina nesmrtnikov.

Nihče ne ve, kdaj bo prišel mir, toda vsi upajo, da bodo živeli do te točke. V tem času morate zbrati fragmente starega artefakta, toda za to potrebujete novo Ligo angelov.

Prvi pomemben korak bo registracija Angleške lige 2. \ t Naslednja je prijetna izbira vašega angela z edinstvenimi značilnostmi. Postopno jih lahko razvijate, izboljšujete, uvajate nove funkcije, brusite obstoječe. Za to opravite naloge, ki ugodno vplivajo na izkušnje. Postopoma boste postali tako močni, da se boste lahko spopadli z resnično nevarnimi nasprotniki.

Čeprav celotna angelska populacija tega sveta pripada različnim frakcijam, to jim ne preprečuje, da bi se pridružili ligam, da bi dosegli boljši rezultat. Skupaj lahko raziskujete oddaljene jame, ki jih naseljujejo strašna bitja, jih uničite in prejmete zasluženo nagrado. Po petnajsti stopnji bodo na voljo prestižnejše ječe s posebno dragocenimi artefakti in zakladi.

Bitke in oprema.

You bo igral League of Angels 2, ki imajo priložnost, da obiščete PVP Arena, da se spopade z nasprotnikom v dvoboju. Če iščete vtise in očala, uredite množično razstavljanje med skupinami, ko dosežete 20. stopnjo, dobite pravico, da ustvarite svoj ceh in organizirate množične zločine v ječeh.

Za uspešno izvedbo misij potrebujete dobro opremo, ki je razdeljena na 4 vrste:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Lahko ga izboljšate na naraven način ali pospešite proces z uporabo igralne valute.

Jehunska raven v iPlayer League of Angels 2 bo pomagala tudi z dekoracijami, dodatki in oblačili, katerim so priložena nova krila. Pred oblačenjem junaka v drugo nošo preučite vse možnosti. Upoštevajte tudi, da so obleke razdeljene na ženske in moške.

Ko prideš v svet poln čarovnije, lahko pričakuješ kakšna presenečenja, ali se sprašuješ? Ko postanete eden od angelov, boste veliko na voljo in pomembno je, da se pravilno naučite uporabljati padli dar. Vaš angel je dovolj močan in sposoben, vendar v ceh postane še močnejši. In če želite zapustiti podjetje, lahko to vedno storite.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more