Zaznamki

Lineage 2

Alternativna imena: L 2

Prequel milijonov najljubši RPG "Lineage» - spletne igre Lineage 2 precej hitro osvojil naklonjenost iger na srečo. Seveda! Več znakov, več orožja in oklep, pošasti in šefi, izboljšano grafiko in posodobljena igranja - v Lineage 2 na spletu ne boste imeli, da sem ujeti misli, da "se je vse to zgodilo."

Da bi si, da absorbirajo novo in Neistražen to mikavno svet, kar potrebujete za vaš račun. Smo vas opozorili, da ofsayte Lineage 2 Spletna prijava ni opravljen. To je narejeno na strani strežnika, morate prositi za pomoč pri "registraciji Lineage 2" in vam bo predstavljen s seznamom strežnikov (uradnih in ni res), ki ponujajo storitve "registracijo v igri Lineage 2."

Torej, če ste se uspešno registrirali in lahko igra igre Lineage 2 na spletu, je čas, da ustvarite svoj značaj. Dirke v igri je še pet, vendar razredi postali še več - zdaj jih je osem. Iti, ampak v redu. Igrati Lineage 2, kar lahko v ORC tiste kot ljudi (ljudi), Škrati, Vilini temnejše ali svetlejše. Rasa ljudi, seveda, najbolj številčna in je ponudila naslednje razrede - Battle Mages, Necromancers, Summoners, zdravniki in pomočnice. Vsaj številčno, toda najbolj koristna dirka - Gnomes. So nevedne izgrajevanje viri, orožja ali redke artefakte, seveda, za denar, in si bodo delili z vami. Obstajata dva razreda - puškarji in iskalcev viri. Najmočnejša dirka - Orki, ki so se borili za večinoma "začinjeno" Lineage igralcev, ima štiri razrede: rušilcev, močan Gospoda in poziva k boju. Lučka Elven dirka - dirka lepe bitja. Ta dostojanstveno, hitro in zanimivi liki, so povsem dovolj močni, da gre za sovražnika, vendar je njihovo miroljubno naravo na splošno nasprotuje nasilju. V svetlo Vilini dirka igre Lineage 2 nam Online ponuja izbor sedmih razredov - petje meč, Vitez Altar Plain Runner Silver Hunter Singing urok narednik preročišča in pozvati. In končno pregnali dirke Dark Vilini častili mogočno in neusmiljeno boginja Shilen je, da so šest razredov - Shillien Knight, Sword Dancer, Dark Runner, premetavala uroke, in Podčastnik Dark pozvati Shillien Oracle.

Opredeljeno v to vrsto likov, njihove lastnosti in sposobnosti pred igranjem spletne igre Lineage 2, ne pozabite, da pridejo gor z imenom svojega junaka, si zasluži, in ustvariti portret, ujemanje svojo dirko. In, seveda, tla - ni omejitev za ženske, možnosti za vse znaki so enaki, ne glede na spol. Pogled v prihodnost, predstavil malo skrivnost o vaš lik videz - v prihodnosti boste mogli kupiti poseben napoj, ki lahko spremenijo videz junaka (vendar le videz).

Nedvomno, Lineage 2 online igra za katere ni škoda, da dela s svojo resničnostjo. Ta svet je resnično ujame - igranja, slike, neverjetne sposobnosti, orožja, opreme, zalog. Mimogrede, glede na zadnjih treh odstavkov - se bo novinec le standard v svojem razredu orožja in predmete, ki so potrebni za iskanje (in sebi - oklep na njem). V prihodnosti, kot je črpanje junak, boste mogli spraviti bolj resno strelivo. Strošek je verjetno, da bi vas opozoril na dejstvo, da imajo vse orožje, oklep in druge predmete, kot magično modni nakit tako imenovane Grady tobish mejnih vrednosti, na katerih se lahko uporabljajo.

Poleg vsega zgoraj, bi rad, da bi malo bolj naglas, brez katerih igrajo Lineage 2 ne bi bilo tako zanimivo. Na primer, na voljo za razumevanje sistema karme, ali razvojni fazi klanov (do 5 ravneh), ali pa ... oh, da je težko biti cilj igre, ki vam niso ravno dihamo! Tako da sem končal z opusom in predlagam vam, da se učijo o vsem.