Zaznamki

Svetloba teme

Alternativna imena: Svetloba teme

Svetloba teme: brezčasen Journey

A potovanje po celem svetu daje radost zaradi priznanja nenavadnih tradicij ljudi in razmišljanja o lepoti pokrajine. Toda celo takšno potovanje ni nič v primerjavi z gibanjem skozi čas. Razvijalci 3Claw se je odločil, da bo igra Light of Darkness portal, ki bo predvajal igralca v njegovo najbolj razburljivo avanturo stoletja in legend.

junak igre je bil preklet s strani demona sence in obtičal v času. Ampak ne more dovoliti, da lopov podjarmi vesoljsko-časovni kontinuum in vzame orožje, da bi preprečil spremembo zgodovine in kaosa, ki ga je demon zasnoval. Skakal je iz enega obdobja v drugega in se raztezal 2000 let, ko se je srečal z legendarnimi osebnostmi:

  • Robin Hood
  • Z Arthurjem roll
  • Zhanna Dark
  • Čarovnik Merlin
  • Ancient vladar Julius Caesar

Zgodba obljublja, da bo vznemirljiva, in svetloba teme bo resnično zanimiva. Kdo bi zavrnil komunikacijo s karizmatičnimi osebnostmi, ki so pustile pečat v zgodovini, poleg tega, da so rešile svet pred katastrofo na poti? Med začasnimi skoki boste našli edinstvene artefakte, ki bodo pomagali pri uresničevanju poslanstva. Na primer, povsem možno je, da dobite pramca robin, Arthurjevega mističnega meča - Excalibur ali Merlinovo čarobno osebje. Zamislite si, koliko moči imate v rokah. Če je pravilno uporabljen, lahko obvladate najbolj očitno zlo.

Izberite sliko junaka

Da bi sodelovali v tako vznemirljivi pustolovščini, je treba registrirati Light of Darkness in nato nadaljevati s študijem nekaj predstavnikov razredov junakov.

  • bojevnikov. To je pravi rezervoar, ki hiti naprej in potegne sovražnika s poti. In ni presenetljivo, da ima tako neverjeten meč. Ne boji se pasti v bitki in takšen pogum mu daje moč in navdihuje strah v sovražniku. Njegovo darilo je nepogrešljivo v napadu blizu in veščine vključujejo: vrtinec rezil, vrzel, udarec svetlobe.
  • Assassin je tudi tesen sledilec in je oborožen z dvema nazobčanima mečema. To je rojen morilec, hiter, okreten, energičen, neprijetno za sovražnika. Njegova znanja: privid smrti, vihar, ples senc.
  • Mag je obdarjen z darilom komuniciranja z živalmi in spretno nadzoruje elemente narave. Potrebno je nenehno izboljševati znanje o skrivnostih naravnih elementov, da bi popolnoma uporabilo čarovnijo. Njegova znanja so: tornado, val magije in iztrebljanje. Če želite premagati sovražnika, mu bližje ni potrebno.

To so še vedno vsi znaki, med katerimi lahko izbirate, a ker se igra še razvija, lahko upamo, da bo v prihodnosti več raznolikosti.

Razvoj

znakov in boj

B Svetloba teme ne more brez stalnega povečanja zmogljivosti. Sodelovanje v bitkah in misijah prispeva k rasti ne le osebnih lastnosti, ampak odpira pot različnim živalim in opremi (normalno, redko, epsko). Zelo pomembno je, da se v različnih dogodkih akumulira krono-energija, da bi nato izboljšali veščine junaka in dobili koristno opremo.

Tukaj in možnost PvE ali PvP bitk. Poleg tega se številni dogodki pojavijo v samodejnem načinu. Potrebno je nekaj minut pustiti junaka brez nadzora, ko se vrne, se bo razkrilo, da mu je uspelo obiskati več mest in opraviti nekaj nalog. Če želite prevzeti nadzor, se pridružite cehovom in pojdite na areno, kjer se izvajajo najbolj legendarni podvigi. Vrhunec igrače se lahko šteje za določeno odstopanje od običajnega scenarija - nasprotni spol je svoboden za vstop v virtualne poroke, kar se celo spodbuja z bonusi.