Zaznamki

Light & Darkness

Alternativna imena: Svetloba in Tema, LD

Za tiste, ki so osvojili svetovno «Lineage" in nostalgičen, ponujajo za srečanje z igro svetlobe in teme spletu - brskalnik RPG, ne veliko slabše od njegovega prednika. Online igre svetlobe in teme - to je neverjetno delo grafičnih oblikovalcev, kakovost animacije, veliko izslediti miru in fantastičnih podob. Da bi prišli v to zgodbo, narediti prvi korak - registrirati. Pridružite se v igri svetlobe in teme po navadi mine brez zapletenih predmetov - ime (sam, nato pa prišli do za lik), e-poštni naslov, geslo in ga potrdite, ali se naročite na e-novice, sporazum o uporabniku. Vsi izmed njih? Ali registracija svetlobe in teme - v žepu. Sedaj nam preostane le čakati na pisma z aktivacijo računa, ga potrdite in se prepričajte, da je vaša svetlobe in teme v spletno registracijo uspešna.

Prvi korak, preden začnete igrati igre na spletu svetlobe in teme, je izbrati strežnik, ki bo ustvaril svoj značaj. To se običajno imenuje dva svetova - Thor in Ares. Thor na strežniku deluje standardni PvP. Tu boste lahko, da se zavedaš, v bojih in bitkah kot pošasti in drugih akterjev. Zanimivo je, da je dovoljenje za napad nate ne potrebujejo, zato bodite pripravljeni za strele napadov, in se pripravite za njih. Sam dober show - in boste cenili ne le zaveznike, pa tudi tekmeci (dodate točk za vaše bojne sposobnosti). Če greš igrati na svetlobo in temo na strežniških Ares, boste zaščiteni pred kakršno koli presenečenje - je dovolj prostora le za določeno razumeli dvobojev in bitk, brez spontanosti sovražnika, čeprav si tudi za invalide prisotna. No in drugi odtenki - na primer, je mogoče skleniti pakt z istim istim nasprotnikom, da bi uničiti nevtralne (pošasti).

Opredeljena strežnik, in da bi bilo dobro, da ustvarite lik. V svetlobo in Darkness lahko igrajo za Warriors tatov, trgovci, lokostrelci, duhovnikov in čarovnika. Izbiranje razred, boste usmerjeni za njegovo ustrezno mesto, in začeti od "kroniki" svojega junaka. Prehodu na novo raven, bo zaslužil si točke za izboljšanje osebne značilnosti junaka - agility in vzdržljivost, moč in inteligenco, srečo in spretnost. Dodajanje svojih denarnih rezerv, gre za orožje in opremo v mestu, tam si trgovci in "dober ščit" ponudba in "slabe superge" lahko nagradite.

Light and Darkness igre na spletu preprosto je bil prežet z zgodbo quests, in obstajajo tudi nekateri, ki so posebej oblikovani za določeno vrsto značaja, ki je še posebej priljubljena pri tistih, ki se je zavezala, da igrajo igre na spletu svetlobe in teme. Težave TK igre vprašati drugimi liki, in način, kako so hitre in slovo besede obdaril.

Light and Darkness online igre, "pokriva" veliko območje - območje map poteka na 15. m. milj. Obstaja ogromno število lokacij, vendar premik med njimi ni enostavno. Če ste premožni junak, nato pa s pomočjo posebnih portalov vam zagotavljajo hitro in udobno, ampak če s kovanci težko potem pojdite na dolgi poti do nosilcev ali plavanje z drugimi junaki, ki organizira klan, npr.

Tudi v svetlobo in Darkness lahko igrajo, da nevtralno pozicijo - letino, se učijo obrti. In vse to se zgodi zelo realen, če žetve - tako v pravem času, če prebivajo v EU, tako da ponoči (igra ima podnevi in ​​ponoči) in številne druge podrobnosti, ki ustvarjajo čudovito vzdušje, barvita in vabljiv za igralca.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more