Zaznamki

Liga Angelov 3

Alternativna imena: Liga Angelov 3
Igra liga Angelov 3 se nadaljuje

Ljubitelji fantazijske pustolovščine skozi čarobno deželo Elysium z veseljem izdajo nadaljevanje. Igra League of Angels 3 je postala tretji del veličastnega barvitega projekta, kjer je soočenje angelov in zmajev neusmiljeno. GTarcade, navdihnjen z uspehom prejšnjega dela, je grafiko še izboljšal in naredil zaplet bolj raznolik. Zdaj je slika postala popolnoma obsežna in to je glavna zunanja prepoznavna značilnost izdelka. Da bi angelom pomagali braniti svoje dežele pred temnimi silami, igralci potrebujejo League of Angels 3 registracijo ali prijavo prek družbenega omrežja.

V svetu čarovnije in čarovništva

igralcev ima priložnost, da se potopite v vrtinec izrednih dogodkov, kar vam omogoča, da pozabite navadne. Ko se začnete igrati v League of Angels 3, se vrnete v čas, da najdete ducat čarobnih artefaktov in jih uporabite za uničenje horde zmajev. Trenutno je zlo dobilo prednost, saj je oživel Balerijo najbolj zlobnega in najmočnejšega zmaja. Če odložite z izpolnitvijo naloge, bodo zli duhovi lahko zbrali moč in potem nič ne bo moglo zaustaviti padca slavnega Elyzija. Vsak od 12 elementov orožja je v različnih časovnih obdobjih zanesljivo varovan. Če prevzamete vlogo bojevnika svetlobe, morate obiskati vsakega od njih in zmagati v vsaki bitki, da dobite naslednji pokal.

Herojeva trnova pot

Igrajte igro League of Angels 3 na spletu svoje sveto poslanstvo. Izmed 30 znakov izberite svojega in ga nenehno izboljševajte z novimi znanji. Mimogrede, tukaj lahko svojega bojevnika iz čarovnika zlahka spremenite v tanka, lokostrelca ali koga drugega. Samo spremenite parametre v njegovih nastavitvah in izhod bo prejel popolnoma posodobljeno bojno enoto. To je priročno, saj lahko junaka prilagodite za prihajajoči boj, glede na naslednje pogoje. Odgovorno pristopite k ustvarjanju videza, saj vsaka podrobnost daje nekaj sposobnosti. Asortiman je precej velik: krila, orožje, uniforme. Obstajajo tudi nosilci, ki jih je treba ukrotiti. Imeti pomočnika bo zmaga v bitkah in izpolnjevanje nalog veliko lažje.

Če potujete po svetu, boste videli številne znane lokacije, skupaj z novimi. Od prihajajočih srečanj ne smete pričakovati presenečenja, včasih naletijo horde sovražnikov, včasih prijazne enote z nalogami. Zavrnitev izvajanja nalog ni priporočljiva, saj se zanje dodelijo izkustvene točke in lahko dobite uporaben artefakt. Če poznate prva dva dela izmeničnega brskalnika MMORPG, ki temelji na brskalniku, boste zagotovo začutili, da so sovražniki v iPlayerju League of Angels 3 postali bolj okrutni in izmučeni. Zdaj, da se boste spopadli z naslednjo nalogo, morate porabiti veliko več truda, a nagrada bo slajša.

Med drugimi novostmi: 10.0003

  • izboljšana 3D grafika
  • Več zabavnih dogodivščin
  • Ostre bitke
  • Nenehni razvoj junaških veščin
  • Pojav novih ozemelj

Kar zadeva bitke, je igra League of Angels ostala zvest žanrski smeri in tukaj je težko najti kaj novega. Pri tem imajo pomembno vlogo uskladitev sil in črpanje bojevnikov. Tudi grozne ječe in veličastni templji, labirinti in arene niso izginili. Lahko tekmujete z resničnimi igralci ali več pozornosti posvečate bitkam PvE. Našli boste očarljive načine prehoda, pri katerih naenkrat sodeluje več igralcev, pokal pa bo dobil le elita.

Potop v čarobni svet bo zanimiv tako za začetnike kot izkušene igralce. Oba bosta prijetno presenečena z okoliško lepoto, ki jo je treba zaščititi pred besnim zlom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more