Zaznamki

Življenje je čudno: pred nevihto

Alternativna imena: Življenje je čudna stvar: pred nevihto

Novo življenje je čudno: pred nevihto.

igralcev, ki so predvajali pet epizod "Življenje je čudno", ki je izšlo leta 2015, bo zagotovo navdušena nad svojo zgodovino. Oba izdelka sta izdelana v slogu interaktivnega kina, spremenila se je le razvijalec. Če prvi del pripada francoski družbi Dontnod Entertainment, potem je igra Življenje čudno: Pred nevihto ideja Američanov v obrazu studia Deck Nine Games. Igrača je izdelana za takšne platforme:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One

Poleg razvijalca obstajajo tudi druge pomembne spremembe. Na primer, namesto petih epizod, kot v prvem delu, so zdaj le trije. Znak Chloe je govoril z drugačnim glasom. Pred tem jo je izrazila Ashley Birch, ki se je v tem primeru odločila, da se bo posvetila scenariju. Vendar pa je Ashley obljubil, da bo igralka, ki je dala glas junakinje, držala okvir slike.

O metamorfozah parcele.

V prevodu nova igra zveni kot: "Življenje je čudna stvar: pred nevihto." To pomeni, da nam avtorji pošljejo tri leta pred začetkom glavne zgodbe. V tistem času se je Chloe Price srečala in se nato spoprijateljila z Rachel Amber.

Začnite igrati igro Življenje je čudno: pred nevihto vas bodo vlekli v vrtinec kompleksnih znakov. Mladostna dekleta so vedno težko preživela obdobje zorenja in zdi se jim, da je vse preveč zapleteno, dvoumno, protislovno. Iščejo podporo od prijateljev in edini način, kako lahko vsak dan premagajo resničnost, ki jih je prizadela.

Ko je Rachel nepričakovano ugotovila, da njena družina že dolgo hrani strašno skrivnost, je to radikalno spremenilo njeno življenje na glavo. Težke misli, udarci usode, težave na drugačni ravni lahko spodkopljejo vero v dobro in človeštvo vsakega. Še posebej težko se jim je upreti mladim. Samo prijateljstvo s Chloe pomaga deklici, da se spopade s situacijo, čeprav je sama morala prenašati veliko tragedij, kot je smrt njenega očeta, izguba svojega najboljšega prijatelja in številne druge dogodke. Vsega tega ne moremo zadržati v eni duši in ne prekiniti. Da bi bili in da bi se prijatelji med seboj podpirali, kolikor je le mogoče, in hkrati nadomestili krhko, a zanesljivo ramo.

Download Life Is Strange: Pred nevihto lahko od septembra 2017. Kot so povedali avtorji projekta, ta igra vpliva na družbene vidike življenja vsakega od nas. Obstajajo trenutki smrti, izgube in trpljenja, toda negativno se izravna z manifestacijami iskrenega prijateljstva, ljubezni in naklonjenosti. Igralnost temelji na svetlih čustvih in zato ne pušča ravnodušnih. Chloe se nam pojavi kot precej ostra in odločna deklica. Da bi nekoga prepričala, da deluje na določen način, se zateka k moči argumentov, včasih pa zaznava svoj govor z ostro malo besedo. To lahko vidite kmalu, ko začnete igrati Življenje je čudno: Pred nevihto. Kot v prvem delu, so tudi gostje z izvajanjem različnih nalog in ugank. S sodelovanjem v dialogu je mogoče izbrati možnosti za replike odgovorov. Tako boste razvili alternativne realnosti s sprožitvijo dogodkov na eni od možnih poti.

B Življenje je čudno: Pred nevihto je na voljo epizoda z bonus igro "Farewell". V njem bo igralcem v zadnjem času dovoljeno, da delujejo v imenu junakinje Maxa Caulfielda. Tisti, ki niso igrali v prvem delu, bo zanimalo vedeti, da je to Chloejeva punca, s katero je bila seznanjena že pred srečanjem z Rachel Amber. Max je imel talent za upravljanje časa, vendar je želel popraviti nesrečo iz preteklosti in skoraj prizadel sedanjost in prihodnost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more