Zaznamki

Zakonodajalci

Alternativna imena: Zakonodajalci

LawBreakers je dinamičen strelec.

Boss Key Productions je ustvarjalec strelec za PC in PS4. Preden boste igrali LawBreakers, ki je postal okusen zalogaj za ljubitelje futurističnih svetov. Tema, ki so jo ustvarjalci izbrali za svojo mojstrovino, je v ravnini post-apokaliptičnega sveta, v katerem lahko preživi. To je samo namesto slikovitih ruševin in zapravljanja človeštva, igralec vidi popolnoma edinstven vesolje.

Konec poletja 2017 je podjetje načrtovalo sprostitev projekta, igralci pa ne morejo čakati, da lahko igrajo igro. In večina iger na srečo je poskrbela za prednaročilo, to je samo za računalnik in konzolo, drugačne izraze. Vsakdo, ki namerava prenesti LawBreakers in ga namestiti v priročnik, mora imeti čas pred 7. julijem. Toda lastniki PlayStationa 4 lahko razmišljajo do 4. avgusta. Vendar pa je število kopij prednaročila za PS4 omejeno na samo 5000 izvodov, zato je najbolje, da pohitite.

Za skupine predmetov so enaki za obe platformi:

  • Pare junaških kartic, za vsako frakcijo, kopijo
  • Dadi Abaddon
  • Izvirna osebna številka
  • Dayzo nalepka, elitne nalepke LawBreakers, in tudi razglednica

Edina posebnost je, da računalniška različica prihaja v obliki digitalne kode Deluxe, v nasprotju z izdajo PS4, ki jo distribuirajo fizične kopije.

Malo nezgodne okoliščine, da rusko govoreči ljudje, ki se želijo prijaviti na odprt preskus, tega ne bodo mogli storiti, ker blago v njihovi regiji ni na voljo, in to je prikazano s pojavnim sporočilom. Ampak ne bodite žalostni, ker je igra sama prilagojena za našega igralca in morate samo počakati. Tisti, ki so že doživeli igračo, so bili zadovoljni, vendar so izjavili, da mora biti v njem nenehno pozorna, saj se vse dogaja preveč hitro. Razmere se spreminjajo s svetlobno hitrostjo, lepota mehaniziranega sveta pa odvrača pozornost od izpolnjevanja nujnih nalog.

O parceli in ostalem.

Pred igranjem LawBreakers je zanimivo poznati zgodbo. Dogodki se odvijajo na našem planetu, vendar v daljni prihodnosti. Vse se je začelo s hitrim razvojem tehnologije. Zdi se, da je napredek, ampak nekega dne je nekaj šlo narobe (kot vedno) in civilizacija se je zrušila. Katastrofa je uničila luno, ki je privedla do globalnih težav: podnebje se je spremenilo, naravne nesreče so se začele, zemeljska gravitacija se je korenito spremenila. Toda človeštvo ni izumrlo, ampak se je uspelo prilagoditi novim razmeram. Na ruševinah starega sveta je zrasla nova generacija, naprednejša. Ljudje so se naučili živeti v preoblikovanem okolju in celo zgradili prenovljeno civilizacijo, ki je bila še bolj napredna.

Na začetku se je zdelo, da je življenje postajalo boljše in da se je ravnotežje obnovilo. Ampak to je bil videz, ker so hudodelske združbe ohranile moč, da bi na ulice naletele močan tok. Družba je bila razdeljena v dve skupini: mafija in zakon. Na tej konfrontaciji je zgrajena parcela iPlayer LawBreakers. Čakate na spektakularno bitko s fantastičnimi orožji in vozili. Če gremo v oddaljeno prihodnost, je potrebno obvladati nenavadne zrakoplove, raziskati vse kotičke novega sveta, preučiti in preizkusiti futuristično orožje.

Občasno bodo dodane nove funkcije, načini in zemljevidi, na orodjih pa lahko naredite nalepke. Na primer, Juggernaut hitro obnovi izrabljeno gorivo; če je Omega popolnoma napolnjena, potem Gunslinger naredi veliko škode; Wraith trpi manj v bližnjih in bolj učinkovitih bombah.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more