Zaznamki

Lady Popular

Alternativna imena: Lady Popular

Lady Popular spletu - Brezplačna spletna igra za dekleta, ki se pogreza pošteno seksu v svetlo modni svet. Boste ustvarili ne le žensko, ki je, po vašem mnenju, izpolnjuje standarde lepote, ampak tudi lahko poudarite svojo individualnost, svoj edinstven stil s pomočjo preoblek, možnosti, ki divjadi Lady Popular daje Nešteto. Tisoče kombinacije obeh svetlobe in toplih lepih oblek, vam omogoča, da izberete točno tisto, kar najbolj po okusu. Ocenite svojo sposobnost, da obleko gor in biti res ženska, bodo lahko druge akterje v rednih tekmovanjih, ki sodeluje pri vsakem samospoštovanja dama. V tem virtualnem svetu, si lahko tisti, ki želijo biti, in v vsakdanjem življenju. Ogromno podrobnosti o igri svetu omogoča prostorski sodobno dama z vsemi potrebnimi stvarmi, ki daje občutek ugodja. Omaro, ki ustreza najnovejše sloge, vseh vrst dodatkov, izvirnega stanovanj s prvotnim notranjosti, kozmetike od proizvajalcev in celo možnost, da imajo hišne ljubljenčke - vse to in še več vam je na voljo, če ste se odločili, da igrajo samo v Lady [ _1_] Popular .

Živo projekta na voljo vsem. Potem ko so sistemske zahteve za igro različnih skromnost. Vam ni treba primerjati računalnik z dolgim ​​seznamom ustreznih parametrov, nato pa prenesite in pravilne nekaj. Standardni brskalnik, visoke hitrosti interneta - in si v igri! Lady Popular registracija traja zelo malo časa. Boste morali vnesti vzdevku, e-poštni naslov in poročilo, da pridejo gor z geslom. Ne pozabite, da registracija v igri Lady Popular pomeni sprejemanje pravil. Si jih lahko preberete na uradni spletni strani.

S čim se začne novinci ženska? Preden ste postali resnično glamurozno Zlasti bo treba iti po težji poti poskusov in napak. Konec koncev, biti na vrhu, ki slovi po odličnem okusu in biti sposobne ustrezno spremljati njihov videz - je umetnost. Vendar pa je možno, da vsako dekle, samo zato, da je želja po lepoti v naravo dejavnosti nežnejšega spola luštna. Imate vse možnosti, da postane najbolj priljubljen dama v prihodnosti! Vendar pa vse to na koncu. Morajo tudi začeti majhen, in sicer oblikovanje zunanjosti. Prilagodite barvo kože in oči, las in sliki. Imate pravico, da se pojavi v podobi, ki je, po vašem mnenju, bo stalno presenetiti drugim s svojo ekscentričnost.

Torej, ste postali zapornik izredne svetu, kaj je naslednje? Morda ste lov za nakupovanje, obisk fitnes klube, ples v diskoteki, poglej kozmetični salon? Seveda! Ampak moja smola, vse, kar je potrebno in nič finance jim samo zato, da ne boš. In če je vaša ženska potrebuje stabilnost in njeno sposobnost, da Posh način življenja, naj bi dobil službo. Kaj, se obrnite na agencijo za zaposlovanje in dobili vse potrebne informacije o razpoložljivih tečajev, kar je nemogoče, da bi šli, da se naučijo poklica. Tukaj, da vam povem o možnostih za zaposlitev. Tako da lahko prave odločitve in ne vrsto dejavnosti, ki bodo prinesla, razen dobička in užitek. Mimogrede, kdaj in kako iti na delo, bodo sami rešili. Lahko delo od 30 minut do 8 ur na dan. Bodite pozorni, da ne pretiravajte svojo lepoto, ne pa da se vsede, če lahko preživijo čas z dajatvami. Kjerkoli ste naselili - na uro. In denar, ki ga po delovnih urah bodo lahko preživeli kot vi prosim. Poleg dela dobička, je lahko drug način za zmago enega od številnih mini-iger. Zakaj ne bi poskusili svojo srečo. In hkrati povečati stopnjo inteligence?

Začel igrati igre Lady Popular , lahko raziskujejo vse lokacije virtualno mesto. Ponujamo nakupovalna središča in pohištvenih trgovin, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete, park za sprehode in šport, fitness center za zadolževanje vitko postavo, knjižnico, kjer bo tišina čitalnici imate ne samo mir, temveč tudi novo znanje, čeprav za povečanje svoje sposobnosti. Poleg tega boste imeli priložnost obiskati trgovino za male živali in nakup hišnega ljubljenčka, ki je sčasoma naučil vse vrste trikov, obiščite ambulanto v primeru potrebe (npr. kozmetična kirurgija, ali postavljati vprašanja terapevta), ples iz diskoteke dušo, takoj seznaniti z novimi ljudmi , da soigralcem ali pa samo za flirt. In je igra, oboževal vse ženske takšne lepote. Če je mogoče, pogumno pojdite na frizerji, ličila umetnikov, ali strojenje kabine. Eksperimentirati z zdravjem in pustite, da vam eleganco in nega daje zaupanje v lastne sposobnosti! Mimogrede, lahko celo tatoo storiti, če imate željo, da se pojavi. Predvideno za ta namen tatoo studio. Vse to je skušnjava, kajne? Ne dajo dol in začeti Lady Popular igrajo zdaj! Zabavajte se z vsem srcem storiti z razburljivo igro!