Zaznamki

Maze

Alternativna imena: Labirint

Labyrinth - spletno igro, katere ozemlje je napadel s tujca agresorja. Še vedno uspelo, da vsebuje vdore, sčasoma pa se sovražniki pridobivajo moč in oblast, in da bo kmalu pripravljena najti novo drobljenjem udarec. Ta svet potrebuje vašo pomoč! Dobrodošli na Maze na spletu!

Če želite začeti igrati igre na spletu labirint, morate opraviti obvezen pogoj: Registracija Maze. Matična poteka v igri labirint ni povsem standardni način. Ko greš na uradni strani, kliknite na Play liniji. Boste pozvani, da ustvarite lik: izberite svoj spol in ime. Strinja s standardnimi pravili, boste prišli do okna, kjer bo potrebnega, da opravi bitko za usposabljanje kot dokaz, da lahko preživijo v tem svetu. Po tem, boste dobili vstop v preskusno območje.

Online igre Labyrinth - to je prva hardtuned spletna igra, kjer je vaša naloga, da bi našli vodjo sovražnika in ga uničiti. Na poti bo stala dva ovire: popolnoma enako kot ti iskalci slave in ogromno vojsko sovražnika mutantov. V prizadevanju za glavno nagrado bodo drugi igralci stop si za uresničitev poslanstva, saj vse Tekmovanje za naziv najboljšega igralca. Poskušajte biti hitrejši in pametnejši od vaših nasprotnikov!

Igraj Labyrinth blazno zabavno! Enkrat na tem svetu, si niti zapustiti zmagovalca ali poraženca, ampak ne glede na izid, čas, preživet v igri, vam bo dala užitek.

Maze igrajo snap. Upravljanje tukaj je enostavno in priročno, ki močno poenostavlja postopek igri in vam omogoča, da se osredotočite na svoje glavne naloge.

Maze online igra je brezplačna. Razvoj znak je, da se naučijo spretnosti. To ni obvezno, vendar je uporaba teh znanj v bitki poveča vaše možnosti za zmago.

Premakni v igri se bo s pomočjo pogona. Prav tako shranjuje elemente, ki jih najdemo v bitki. Premikanje znak lahko opravlja le na disku, tako da brez njega na kakršen koli način. Takšen način gibanja vas varuje pred mutagena, ki je v onesnaženih tal tal, ker se dotikajo tal, kdo začne mutirati.

Na mirni lokaciji v mestu, se lahko sprostite od napornih bojih in ponovno polnjenje kartuš. Prodaja trofeje in opremo je mogoče kupiti v trgovini. Pripravili vse potrebno, ali izboljšanje obstoječih postavk lahko v delavnici. Prav tako se je zgodilo, da so vse naloge, ki tradicionalno boste prejeli na Steakhouse. Tam bo tudi praznovanje prejete nagrade. In s pomočjo portala, lahko premaknete na vseh drugih področjih.

Lahko se zgodi, da niste izračunali stopnjo svojih pokroviteljev v bitki, in s tal izbrani. V tem primeru ni problem - na začetku vsake stopnje je posoda, ki bo samodejno polnitev strelivo. Edina slaba stran je, da bodo vložki biti slabe kakovosti. Vendar pa je v kritičnem trenutku je bolje kot nič.

Če izvedete eno od treh nalog, ki se samodejno dodeljen na izstopu iz portala, hoja v boju proti raven. Ne skrbite: tako dolgo, kot ste seznanjeni z nalogo, timer ne bo začel lokacijo. V bitki, lahko vaš lik je zapis, ki poteka na ravni, poleg tega pa bi dobili visoko kakovostne opreme in sredstev je potrebnih za boljše stvari. Delamo, se bo znak prejeli denar zaslužili na trofeje in izkušenj.

Vse bojev v igri, ki poteka v realnem času. Da bi dosegli določene cilje, ki jih je mogoče združiti moči z drugimi igralci, pogajanja o vzajemnem. Najdeno orožje, artefakte, strelivo in sestavine predmeti, se lahko proda na dražbi ali pa jih delite z drugimi igralci.

Za namerno igrajo igre na spletu Maze potrebna taktika. Razvijajo svoje taktike, ki jih lahko enostavno izvajanje nalog in misij in boj pošasti.

Lepo stvar o igri je dejavnik, ki v posamezni okvir gibanje ne obstaja - lahko prosto gibljejo na nivoju. Poleg tega je veliko nagrado predvajalnik - jackpot - nenehno narašča. Pohiti napadalca Labyrinth register in se nam pridružite!