Zaznamki

Left 4 Dead

Alternativna imena: Left 4 Dead

Game Left 4 Dead je multiplayer računalniške igre. Ta igra je zasnovan v stilu strelec in dogodki, ki se odvijajo v njej v prvi osebi.

Osnova za akcijsko igro je bitka preživelih proti horde okuženih ljudi.

Prenos Left 4 Dead more samo za odrasle igralce. Za mladoletne uporabnikom dostop do igre je zaprta.

Video Left 4 Dead lahko najdete na uradni spletni igri ali na youtube. V video razkriva bistvo igre, so znaki predstavljeni in druge informacije o igri.

Igro Left 4 Dead pc lahko igrate v večigralskem načinu in enega igralca in co-op.

  1. Način Co-op. V tem načinu ukaz predstavljal kratki igri, ta način je tudi šef. Namen načinu zadružnega - da prenese eno ekipe akcije nekaj (4) igralci. Vaša ekipa lahko boril od ena do štiri ljudi. Igralci, ki manjkajo v igri, zamenivayutsya bote, ki so ga nadzira računalnik. Vendar pa se med igro lahko pripnete človeškega nasprotnika. Če morate za kratek čas ustavi igro, da ni potrebno, da zapusti igro ali vprašati druge igralce počakati. Lahko prenese upravljanje svojega junaka bot, brez strahu, da bo njegovo mesto nekdo drug. Poleg tega se nadzor prenese bot samodejno, če se v roku 25 sekund, še vedno stoji.
  2. Enotnega načina. To je način, na katerih drugih preživelih igralci, ki ga nadzoruje računalnik. Boti (računalniški igralcev) si sledijo, streljaj nad okuženih ljudi, razen, pomagati in zdraviti drugimi igralci preživele, vendar ne more odpreti zavetišča vrat, aktiviranje "panični dogodek" in vzrok za Horde in uporablja metanje orožje zaradi strateškega zaloge. Prav tako ne morejo uporabljati taktične sposobnosti. V bistvu je to način je popolna prototip načinu sodelovanja z eno razliko - da lahko igrajo samo eno, ne bo nihče drug imeti možnost, da se vam pridružijo. Po smrti svojega značaja, se igra konča. Najbolje, da začnete z uvedbo Left 4 Dead od tega režima.

V igri Left 4 Dead igrajo glavno junakinjo, boste. Liki sami so razdeljene na preživele in okužen. Preživelih, vključujejo:

1. William Overbeck je star veteran vojne v Vietnamu. Je izkušen vojak. Nekoč je služil v ameriški vojski special.

.

2 Francis je močne volje in kolesar, ki je v celoti zajeta v tetovaže. Sovraži skoraj vse.

3. Zoe je najbolj privlačno dekle v igri. Ona je hči bogatega moža. To je mogoče dostopati na najvišji ravni s strelnim orožjem.

4. Luis je oddelek junior sistemi analitik. Ta znak se bo upokojil po pojavil virus.

Okužen - so ljudje, ki so podlegli virusu.

4 Dead orožje razdeljeno na več vrst v igri levice:

  1. Metil orožje.
  2. strelnega orožja.

Vsak znak izbere vrsto orožja, ki ga najbolj ljubi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more