Zaznamki

Konec sveta

Alternativna imena: Konec sveta

Edge of the World na spletu - je brezplačno igranje vlog RPG igra, stranka, ki je narejen v slogu padavine. Ta igra vas popelje v 2061, v postapokalipsichesky svetu, kjer boste morali soočiti različne mutante za preživetje preživelih otokov.

Če se želite pridružiti igri, ste vabljeni na rob sveta register. Isti Edge of the World spletne prijave ni zapleten: po namestitvi igre odjemalca, vpišite uporabniško ime, geslo in e-pošto. Po tem boste izbrali za svoj razredni značaj in da bo podoba (videz). Med razredi, na robu Svetovnega spletni igri si želi, da izberete naslednje možnosti: Fighter, Rogue, Hunter, Shaman, Atlanta, in dr Tech. Vsak razred ima svoje značilnosti: moč, spretnost, ustava, Zaznavanje in miselnosti. Izhodišča so razporejeni za vsak razred drugače. Poleg značilnosti, vsak razred v spletni igri rob sveta, obstajajo skupne in edinstvene sposobnosti (kot jih v tej igri veliko, zdaj jih ne bomo seznama, spoznajte jih in jih boste lahko neposredno ofsayte vstopu v igro). Poleg tega je vsak znak ima več osnovnih parametrov: raven zdravja, raven telesne energije in stopnjo duševne energije.

Game Edge of the World je širok izbor orožja, tukaj je: Stik orožje, Cold Steel, metanje orožja, biološko orožje, pasti, Pistols, šibrovke in samostreli (to je treba omeniti, da so vložki v igri precej redka in draga, Alternative lahko jeklene kroglice ležaja.)

Poleg orožja, ta igra ima zelo široko paleto opreme od očal in čelad, in konča čevlji in superge ... (poglej ofsayte kot res zelo velika izbira).

Zdaj pa zaradi igranja: pred svojimi igralnih podvige, boste videli zabaven film o zgodovini vašega lokalnega Papuans ujetništvu, po katerem se boste srečali s svojo prvo "učitelj-quest darovalec", ki vam pove, kaj morate storiti.

Vaš prvi lokaciji v rob sveta spletni igri bo Bay, ki je prevladovala načelnik (on vam bo povedal, da bi jedli, boste posvetili lokalni zakoni dajejo delovnih prizadevanje, in če je potrebno - posojilo), tu lahko kupite, ali prodati stvari, da se pozdravi, da izroči v skladišče in dragocene predmete, ki itd V igri, razen zaliva, obstajajo tudi mesta, kot so Kimer Tau Fortshtad, osnovno Volkov in Sizifu. Po pogovoru z NPC v zalivu, lahko se jim, da se potegujejo za delo (v obliki quests). Tudi prizadevanje gostje iz NPC lahko najdete koristne informacije, kot tudi za izmenjavo predmetov.

Igraj rob sveta spletnih mestih iger na srečo na določeni stopnji in frekvenca bodo različne postavke (različne postavke spusti z različnimi verjetnostmi), njihovo urejanje, bodo padli v popisu. Hvala razstaviti in sestaviti te elemente, si lahko ustvarite svoje nove elemente (montaža možna s potrebnimi predmeti in receptov).

Igraj rob sveta, se boste srečali s številnimi edinstvenimi in nevarnih pošasti, ki so jih naključno ustvarijo odvisno od lokacije, vrste in oddaljenosti od otoškega naselja. Vzdrževati komunikacijo z ta bitja in trgovinska pogajanja, preprosto ne more jih uniči in v primeru, da jih poraz v boju, boste lahko, da poberem uresničile trofeje. Prisotnost pošasti v tej igri je precej velik in raznolik: Brooks, Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader Mezoid, Bigot in Anchor (vsak je edinstven na svoj način).

V bojih s pošastmi, boste tudi priložnost, da tekmujejo na lastno odgovornost proti drugim igralcem v PvP-bitk.

Če je vse v boju nenadoma dobili poškodovan, boste morali prepeljati v najbližjo bolnišnico ali šaman koče, pri celjenju ran.

Ali imate možnost ustvariti klan ali se prijavite v že obstoječe, kot tudi pridružijo eno od 3 zavezništev: Northern Alliance, bratstva in konfederacije.

Na rob sveta lahko igrate, ne samo v bojnih arenah in sprostitev v igri baru v igralnici za mini-igre: Roulette, Tsiklon2, Bones, dogfights itd

V svetu online igre Edge of the World ima svojo igralno valuto - Oreški.

Igrajte igro na spletu Edge of the World, lahko klepetate z drugimi igralci (preko chat), kot tudi, da jih izmenjujejo z inventarja.

Pridružite se v igri rob sveta, odprto bo pred vami svet!