Zaznamki

Combat sektor

Alternativna imena: Sektor boj, boj proti sektor

Combat Game Sector - Browser fantastična akcija v obliki 3-D. To interaktivno spletno igro lahko vam gladiator in poslali v prihodnosti boriti za svoje preživetje. Uporabite svojo priložnost, da gredo v prvih ligah in postali pravi prvak. Verjemite, da če se odločite, da igrajo Com bat Sektor - adrenalin ste ga navedli! Ogromna izbira orožja in opreme, sposobnost za izboljšanje, različnih načinov igre, lepih kartic, razburljivih bojev - vse to in še veliko več velikodušno daje Com bat Sektor Game. Če želite sodelovati v osupljivih dogodkih potrebujejo Com bat Sektor registracija. Projekt, načeloma na voljo vsem. Glavnih sistemskih zahtev do parametrov je bilo ok Adobe Flash Player. Če je potrebno, lahko posodobite predvajalnik. Pridružite se v igri Com bat Sektor je, kot sledi:

1) iti v igri in v oknu, ki se odpre, vnesite ime, geslo, pritisnite gumb "Registracija".

2) pojavi novo okno, kjer ponovili že navedene podatke (uporabniško ime in geslo ), obvestiti vaš e-poštni naslov in kliknite na "Sign Up".

3) Med sporazum registracija sprejem.

Na začetku prideš do glavnega menija, oddelki, ki naj bi kandidiral za razvoj gaming svetu. Lahko vzamete orožje ali strmoglavo hiti v boj - kot Com bat Sektor odloči, da igrajo sami.

Combat sektor lahko igra na katero koli od štirih prodajnih kartic. Sprva na voljo karto "Lost Temple", ko so na razpolago za doseganje nekaterih ravneh drugi. Ta zapuščena cerkev ima prečni obliko in robovi so podstavki, namenjeni zavetiščem. Map "Sky platforma" - nekdanji troposferni proizvodnja bencinska črpalka. Ta kvadrat s križem v notranjosti in koridorjev vzdolž kontur zdaj popolnoma prilagojene bitke gladiatorjev. Map "uničil most" - gladiatorska arena pravokotne oblike z različnimi ovirami in zavetišč. Legenda pravi, da je bil most med vojno uničeni, potem pa se je začela gradnja, ki je bil na koncu zamrzne. In še ena hot spot za gladiator bori karto "Wasteland." To je tipičen opustili geološka kriv ozemlju katere je, če razuzdanostjo.

Bitke potekajo v svežnjih. Ekipe so razdeljene v rdeči in modri barvi. Oblikujejo naključno izbranih igralcev. Boj traja 15 minut. Zmagovalec je tisti, ki bo uničil več sovražnikov.

Pred sodelujejo v vojaški akciji, skrbeti za strelivo za njegovo Gladiator. Com bat Sektor online igra ponuja za nakup oklep, orožje, ojačevalci in naprav. Kupi vse, kar je v trgovini v igri valuti. Plače ste jih prejeli kot posledica zmage v bitki. Vendar pa je na voljo tudi za nakup za realno valuto. Osredotočimo se na razpoložljivo opremo v igri. Arzenal orožja je zelo bogata. Igrajte igro Com bat Sektor je možno, z uporabo takšnega orožja kot

 • Assault rifle Shad (m) "Hornet"
 • Shotgun RPM (e) "Dobermann"
 • Plazmo revolver TP-P6 "Meteor"
 • Avtomatska pištola CCI-15 "Mosquito"
 • Samodejni zagon CPM-025 "Scorpion"

Med oklep ima

 • Suits visoka odpornost KVSP "Universal"
 • Scout KAR-3y "ponorijo"
 • Army KAR-2c "Commando"
 • NKSN (e) nanotkaney "Chimera"
 • Heavy bronekostyumy TAC-47 "zagovornik"

Enote v igri so posebne naprave, katerih uporaba izboljšuje nekatere parametre. Prav tako pomagajo ob pravem času, da ustvarijo določen vpliv.

V igri boste našli naprav, kot so:

 • D-2 "Cheetah"
 • UPR-z "Optimizer"
 • Modul MSDP-1200 "Re-Animator"
 • Portable radarski sistem CP (k458) "videc"
 • Popravila naprava RU-2 (nt) "Vanguard"

Booster - gradivo, ki je na koncu porabi. Med seboj se razlikujejo od naprav kratkega trajanja svojega delovanja. Vendar pa lahko bistveno izboljša parametre gladiator, z uporabo, na primer, injekcija PS1K "CombinFormation" spetspatron ASO "pripravljavca" holografski snemalnik Zug "Flash" in še več. Akcijske ojačevalci čeprav poteka, vendar je včasih odločilno vlogo.

Če se želite premakniti na novo raven, morate nadzorovati količino točk. Seveda, izboljšati stvari, ki so na voljo ves čas, vendar je lepo, ko visoka raven priložnost, da svoje bolj popoln, prej nedostopnih orožje!

Sektor Kombat igra za vas še presenečenje - priložnost, da sodelujejo na tekmovanjih in nagrade. Tekmovanja sta vojaško in ustvarjalni.

Dragi nick, vidiš v razburjenje lepi igri! Vredno le obiščite svet gladiatorji - in boste postali pogost gost na strani igre. Skraste zanimivo vajo svoj prosti čas! To je še vedno, da vam želim prijetno doživetje!