Zaznamki

Legenda viteza

Alternativna imena: Knightova basna

MORPG potujoče strategije igralcev so se že pridružili igri Legend of Knight RPG. To je še ena fantastična zgodba, kjer je magija norma življenja pravljice. Vsak lik je lastnik in nenehno izboljšuje svojo raven, dokler ne postane univerzalni bojevnik.

Glavni oris načrta: bitka sil Luči proti demonom, ki uničuje svet. Tu so veličastne grafike z jasno risbo, živahnimi posebnimi učinki, naraščajočo dinamiko dogodkov, fascinantno temo zgodbe, prvotnimi misijami, razburljivimi masovnimi bitkami in PvP-jem, ko se eden od igralcev nasprotuje drugemu.

Ko izberete svojega junaka: viteza, čarovnika, morilca ali iskalca, samo občutite, kateri od njih je v duhu bližje, ker so njihove veščine nekoliko podobne in vsaka sposobnost je pomembna. Postopoma jih razvijajte, da dosežete popolnost, tako da dokončate številne naloge, ki so označene na desni v zgornjem kotu igralnega polja. Zahvaljujoč temu boste dobili novo izkušnjo, sposobnosti, orožje in uniforme.

Na prvi stopnji boste prejeli spremljevalca, ki vam bo povedal, v katero smer naj greste, pomagati vam bo v tem skrivnostnem svetu, pomagati vam v trenutku nevarnosti. Ampak, ko ga čarovnica ugrabi, zdaj pa je vaša naloga rešiti partnerico. Uporabite pridobljene izkušnje za nadaljnji razvoj.

.Ker se igra osredotoča na dinamiko dogodkov, in sicer - na bitke, se črpanje znakov pojavi precej hitro. Po vsaki uspešni bitki ali končani nalogi imate privilegij pridobiti nekaj koristnosti.

Prvi krog se igra zahvaljujoč pozivom, a postopoma postopoma postaja bogatejši in kompleksnejši. Pridobivanje izkušenj, pripravite se na uporabo v praksi, ko bodo najbolj nevarni sovražniki, ki so pod nadzorom drugih igralcev, prišli proti vam. Ampak, če je smiselno uporabiti čarobne artefakte, boste lahko padli sovražne sile in vam pomagali:

  • Preoblikovanje, spreminjanje v nekontroliranih, naključnih lastnostih stvari;
  • Sinteza uničuje nekatere predmete, da bi izboljšala značilnosti drugih;
  • Casting - sposobnost razstavljanja predmeta na dele in pridobitev želenega elementa;
  • Poboljšanje - kakovost, ki omogoča bistveno izboljšanje obstoječih značilnosti objektov.

S tem, ko vaše avanture dosežete do enajstega nivoja, lahko ustvarite svojo lastno zver. Po tem boste v vseh bitkah spremljali nepogrešljiv pomočnik, ki bo lahko na bojišču pomagal, zmanjšal sovražne sile in vas popeljal na novo raven.

.Ker vsak nakup zahteva stroške, imate v svoji zakladnici valuto - srebrne in zlatnike. Živali se izmenjujejo za srebro, kovanje opreme, zlato pa zagotavlja dragocene artefakte, ki jih je mogoče dobiti v virtualni trgovini.

VKontakte in Odnoklassniki igralci združeni okoli igre Legend of the Knight in so pripravljeni deliti svoje izkušnje.

  • Brez ustvarjanja zver, ne morete storiti, če želite učinkovito boj in prelaz ravni.
  • Z uporabo sile "Tresenje Zemlje", v enem primeru uničite sovražnika, toda udarec ne bo tako zmečkan, če ste dosegli višjo raven. V tem primeru vam bo partner Angel prinesel več koristi.
  • Ko ste na začetku izbrali junaka, ga ne morete nadomestiti z drugim. Premislite o vseh točkah, preden dokončno izberete.
  • Če želite takoj zapustiti bitko, uporabite funkcijo "Hitri konec". Toda če ste v celozaslonskem načinu, lahko postane nedostopen.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more