Zaznamki

Knight Online

Alternativna imena: Knight Online

New Igra Knight Online razlikuje od drugih spletnih iger, ki je igral veliko vlogo človeške odnose. Na prvi pogled se od drugih spletnih projektov, to ne razlikujeta, razlika bo le opazna po tekmi. To je večigralsko spletno igro, v kateri boste našli ogromno število nalog in gostje, ki si ga lahko opravljajo sami, ali pa povabi prijatelja, da pomaga. Korejski razvijalci projekta so IT -master. Treba je omeniti, da so vse opravili na najvišji ravni, in igra je bila dejansko spodobno. Lepo grafiko, svoj "vrhunec", izjemna igralnost, timsko delo - lep nabor lastnosti, ki lahko zanimajo kateri koli igralec.

V resnici, mnogi gemyerov iz celega sveta že uspelo, da bodite pozorni Knight Online in začela se prečrpa v okviru projekta, ki se nanašajo prijatelje in znance, da kolektivnih prizadevanjih za dosego svojih ciljev. Sicer je collectivity in isti "vrhunec" igre. Vi, kot tudi v večini drugih interaktivnih projektov, se bodo morali, da bi poskušali izboljšati svojo raven za opravljanje naloge in prejeli več nagrad in artefakte prizadevati osvojiti prvo mesto na lestvici. Ampak to še ni vse. Prav tako morajo pomagati druge akterje, da razvijajo svoje sposobnosti in opraviti nalogo, črpanje ravni in doseči uspeh. Medsebojna pomoč in prijazni medčloveški odnosi se vrednotijo ​​precej višja od izboljšanju podobe vašega značaja, kupujejo drage predmete in orožja.

Od tega članka govorimo o tem projektu na spletu, je težko uganiti, da, tako kot v večini drugih spletnih iger, registracija Knight Online morate biti prepričani, da začnete igranja. Do danes, spletne igre ne more najti besedo v ruščini, vendar ne v naglici, da bo strah. Ste izkušen igralec, ki ste jih videli veliko spletnih iger, tako da se ukvarjajo z njim lahko enostavno projicirate na intuitivni ravni (če želite, saj lahko vedno uporabite slovar ali prevajalca vgrajeno v brskalniku).

1. V postopku registracije lahko začnete, boste morali sledite povezavi « Prijava do » , ki se nahaja v zgornjem desnem kotu glavne strani projekta.

. 2 Videli boste obrazec za registracijo novega uporabnika, po katerem lahko izpolnite v začetku Knight Online igrajo . Pozorno preberite nasvete, da uprave in izpolnite vsa polja.

3. Ko se predloži obrazec, boste morali prenesti primerna za vaš namestitev operacijskega sistema datoteke online igra odjemalca.

Zdaj, ko se lahko prosto , da igrajo igro Knight Online , boste doživeli najbolj zanimiv način « Massive War » v akciji. Boste morali predhodno izberete eno od razdelilnega sistema

1. El Morad .

. 2 Man.

3. Orc.

4. Karus .

In ne pozabite, igrajo Knight svetovnem spletu si lahko s prijatelji, uspeha in priznanje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more