Zaznamki

Klondike: Izgubljena odprava

Alternativna imena: Igra Klondike

Ste kdaj sanjali, da bi našli pravi rudnik zlata? Potem vam bo Klondike: The Lost Expedition pomagal uresničiti vaše sanje! Tukaj je veliko prednosti.

  • Prvič, temelji na brskalniku, tako da ga lahko igrate brez nameščanja odjemalcev.
  • Drugič, izdelan je zelo kakovostno: dobra grafika, atmosferska glasba, tematski junaki.
  • Tretjič, projekt ima zaplet, ki po obsegu ni slabši od večine odjemalskih iger.

Zdi se, da bi moralo biti to dovolj, da bi želeli začeti igrati igro Klondike? Ko namestite aplikacijo, boste začeli izgubljati več ur na dan (zato, če ste v seji ali imate termin, vam svetujemo, da spoznavanje igre preložite na boljše čase).

Igra

Klondike, ki je primerna za igralce. Med igranjem se redno pojavljajo nove naloge, zato si boste morali nenehno prizadevati za nekaj. Še posebej zanimive so tematske naloge, ki jih projekt pripravlja za počitnice. Običajno so praznična opravila prehodna, zato jih je treba najprej opraviti, sicer ne boste mogli dobiti izvirnega in uporabnega darila.

Zagotovo ste mislili, da je v Klondike: The Lost Expedition zlato osnova zapleta. Toda hitimo, da vas razočaramo (ali se veselimo, odločite se sami!): poleg dejstva, da boste morali najti nahajališče zlata, boste morali (in to je najprej) najti sledi svojega očeta. Po zapletu je glavni junak deček, čigar oče je že davno odšel na odpravo na sever. Ženi in sinu je redno pisal pisma, a nekega dne so pisma prenehala prihajati. Vsi menijo, da je oče glavnega junaka mrtev, vendar fant ne verjame v njegovo smrt. Zdaj, ko je fant odrasel, je pripravljen ponoviti pot svojega očeta in spoznati vse skrivnosti.

Klondike za igranje, kjer se naloge za protagonista začnejo od kraja, ki je bil nazadnje opisan v pismih izginulega očeta. Tu vas in vašega varovanca pričaka ljubek severnjak po imenu Mute Shadow. On bo vaš vodnik in pomočnik. Mute Shadow vam bo dal očetovo kramp in vam povedal, kje iskati skrito dediščino. Ko bo junak prejel predajo od svojega očeta, bo lahko začel svojo pot. Komunikacija z domačini bo nadomestila način usposabljanja. Mute Shadow vam bo razložil, kaj morate storiti, pojavni namigi pa vam bodo pokazali, kako. Ker je iskanje zlata dolgotrajen proces, se boste morali nastaniti v bližini rudnika.

Igra Klondike: The Lost Expedition vam bo na poti pokazala, kako skrbeti za majhen vrt in hišne ljubljenčke, izboljšati svoj značaj in povečati ravni. Vsaka naslednja stopnja odpre igralcu pot do novih nalog in artefaktov. Projekt je interaktiven, kar pomeni, da se boste lahko igrali skupaj s prijatelji. Pojdite drug k drugemu na obisk, pomagajte sosedom - to lahko prinese dodatne bonuse, nagrade, včasih vam vrlina celo omogoči, da dobite najdražjo valuto - kamne.

Klondike: The Lost Expedition je igra za vas, če imate radi avanture, prekrite s skrivnostjo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more