Zaznamki

King Stars

Alternativna imena: Masters of the Universe

Online Masters of the Universe - prost brskalnik, ki temelji multiplayer igra vlog prostor, zahteva uporabo strategije. Ta vznemirljiva fantazijski svet, kjer na tisoče igralcev hkrati naseljujejo. Skupnost militantni virtualni univerzum, toda hkrati in prijazna. Boste zagotovo izpolnjujejo veliko zanimivih ljudi, ki ne bo zajemal le vesel, da komunicirajo z vami, vendar bo sčasoma ti zvesti prijatelji. Igralci, ki so našli skupni jezik z seboj, lahko zavezništev. Tako King Stars igra postane še bolj zanimiva. Obsežne bitke, ki potekajo v intergalaktično prostoru, ne bo pustil nikogar ravnodušnega. Najti svoje mesto v vesolju, tako da se sčasoma vse bolj in bolj razširiti svoj vpliv. Planet, ki ga mora imeti na začetku, zahteva skrb in pozornost. Konec koncev, to je tvoj dom, kjer se lahko vključijo v gradbeništvu, kreiranje ladij, enote za usposabljanje vojakov. Razvijajo svoje taktike in sledijo cilju! Verjeli - vse vam bo uspelo!

Lepo, da se za prehod igranja ni nujno, da imate računalnik z visoke sistemske zahteve. Lahko varno igrajo v King Stars, če imate internetno povezavo, standardni brskalnik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), in namestite Flash Player različico 9. 0 ali višje. Za dostop zahteva registracijo v igri King Stars. Ta enostaven postopek ni dolgotrajen. Prijavite se na uradni spletni strani in izpolnite obrazec s teh področij: ime, e-mail, geslo, ime planeta. Potem Mojstri registracijo Universe vam omogoča, da določite vesolje, v katerem želite biti. Poleg tega je nujno, da se strinjajo s pravili igre. Sedaj lahko varno iti, da izpolnjujejo razburljivo avanturo!

Ne skrbite, da je v začetku bo težko, da se ukvarjajo z elementi igre. Na vsakem koraku vas čaka namige, po katerih lahko hitro učijo. Obstaja tudi možnost, da bi dobili nasvet od izkušenega igralca. V prihodnosti, ko je dosegel določeno stopnjo razvoja, bodo mogli najeti izkušene svetovalce, ki vas bo vodil, ne le za napredek, ampak tudi pazi na gradnjo in poročanje o stanju vojske. Dolžina pomočniki storitev je odvisna od zneska, plačanega za svoje storitve. Vendar bo vse to kasneje, vendar za zdaj morali uporabiti tisto, kar imajo. Začeti razvijati planet z gradnjo prvih nadstropne zgradbe. Pritličje, med drugim zgradili najhitrejši. Potem pa vse ni tako hitro. Višja gradnja, več časa in truda je potrebno. Razvoj, tako kot vse ostalo v igri svetu, mimo tiho, brez naglice in vrveža. Obstajajo seveda načine za hitrejše, vendar je vredno voziti konje? Po počasno vam omogoča, da ne pozabimo na potrebnimi podrobnostmi, in imajo dober razmišljati o ukrepanju, tako da ne bi neumne napake. Vedno boš imel dovolj časa, da razvijejo pametnih taktične poteze.

Za vključitev v gradbeništvu, pa tudi ustvariti nove vesoljske ladje, morate virov. Brez njih, niti ne moreš organizirati vojsko. Za karkoli vzel, potrebne materialne investicije. Če želite to narediti, in tam so kovina, kristal, devterij, sončna energija in vodik. Kovina in kristali - najpogosteje uporabljeni viri. Sončna in vodik energetski dihati življenje v vašem podjetju planetu. Potem ko je veliko dela zaradi energije. Devterij in omogoča hitrejšo gradnjo in usposabljanje vojakov in razvoj ladij. Toda, da bi morali imeti devterij vlazhivat pravi. To je do vas, ni obvezno, da ga kupite.

Nadzor vaš lik, boste opravljanje različnih nalog. Naloge, ki so bile pripravljene gospodar vesolja igri, pustimo, da nabirajo izkušnje in prejeli uporabne nagrade. Boste morali nadzorovati količino bonitetnih točk. Kdo želi pase na zadnji? Ne pozabite, da več truda se prijavljate, bolj vpliven postali v virtualnem vesolju. Močnejši igralci lažje zmagati bitke in izberite druge planete, in če ste še vedno kot zavezništvo, naredite vse karte v vaših rokah! Igrajte igro na spletu gospodar vesolja, skupaj s svojimi zavezniki veliko lažje. Konec koncev, imate vedno možnost, da bi dobili nobene podpore do gradiva. Poleg tega se prepričajte, da v času, ko so vaši prijatelji ne bo pustil pomanjkanje sovražniki uničiti tisto, kar ste ustvarili tako nežno.

Masters of the Universe, da začnete igrati prav zdaj - in nikoli ne bo žal. Veliko prijetne izkušnje čakajo uporabnike, ki so si drznili izzvati odprt prostor. Pokaži, kaj zmoreš! Potrditi tukaj svojo pravico do vladanja! Srečno in jeklarski zaklopa!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more