Zaznamki

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Alternativna imena: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Game Kingdoms of Amalur: Reckoning je single-player igra vlog, ki je nastala po tem, ko je pisatelj Robert Salvatore. Ukrepi v igri poteka v čarobnem kraju: Alamura kraljestev.

Računalniško igro Kingdoms of Amalur: Reckoning, lahko prenesete na katerem koli mestu, ki zagotavlja to funkcijo.

Pred tekmo, razvijalci priporočamo, da vidim, o kraljestvih Amalur: Reckoning video. Uvodni video razkrivajo predvsem vse značilnosti igre.

V igri kraljestvih Amalur: Reckoning gostje lahko različne ravni zahtevnosti: preprosta in kompleksna.

Igra Kingdoms of Amalur: Reckoning igrati začnete s čisto skrilavca. V igri se boste zbudili med trupli, po vrnitvi od mrtvih. Vaš lik se zaveda, da ima zelo močno čarobno, zaradi katerega je v vaši moči, da spremenite svoj celoten svet.

Ali v stalnih bitk, spopadov, bo vaš lik morali odkleniti skrivnost njegove nesmrtnosti in odpraviti zla, ki kraljuje že več let.

Na začetku tekme kraljestvih Amalur: Reckoning Moraš izbrati, kateri rasi bo obravnaval vaš lik:

1) Almain (plemiči) - je bogat in razvajeni ljudje. Imajo znanje alkimije in težijo k temu prepričati, ampak tudi ve, kovaštvo.

2) Varani (tava ljudi) - ti ljudje niso srečni v življenju, zato so zajeta s sovraštvom. Ti lahko zazna neviden, in se vključijo v trgovino, lahko izberete ključavnice.

3) Ljosalfar (lahka vilinci) - je pozitivni ljudje, ki naseljujejo gozdove. Imajo znanje alkimije in proizvodnih kristali in pregnale magije.

4) Dokkalfar (temni vilinci) - To je slaba škratje, ki so bili na napačni poti. Ti lahko proizvajajo kristal in imajo sposobnosti prepričevanja in prikrite.

Tudi v igri kraljestvih Amalur: Reckoning ima tri drevesne razrede:

1) Warriors - je najbolj močna in pogumna razred.

2) Magee - imajo znanje o alkimiji in magične uroke.

3) Rogues - to je najbolj zvit in pameten razred, ki se ne boji ničesar.

Vaše boj spretnosti odvisna od točno tisto razreda dajete prednost. Svoj videz odvisna tudi od izbranega razreda.

V igri kraljestvih Amalur: Reckoning orožje, boste morali igrati odvisno od razreda, ki ste jih izbrali

1) Warrior - različni meči in kladiva.

2) Za roparski - bodal, longbows, meči vile.

3) Za čarodeja - palice, čakra, scepters.

Je igro Kingdoms of Amalur: Reckoning kamni, ki jih lahko tudi vi uporabite namesto orožja. Imenujejo se Začarani dodatki. Ti vključujejo: prstani in edinstveno ogrlico.

V igri kraljestvih Amalur: Reckoning uporablja sistem usodo, s katerim lahko igralec odpre drugo usodo.

Potopite se v neverjetno svetu Kingdoms of Amalur: Reckoning, vedeti vse svoje funkcije! Ne pustite, da spust sovražnike in osvobodil svet iz starodavnega zla.

Srečno izvajanju njihovih nalog!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more