Zaznamki

Kralj avalona

Alternativna imena: Igra King of Avalon, KoA, KVK
Igra kralja Avalona - Vitezi okrogle mize so pripovedovali na novo

Če ste ljubitelj legende o kralju Arturju in njegovih vitezih, potem je spletna strateška igra za Android King of Avalon samo za vas. Tu se je prepletla zgodba o Merlinu, Morgani, Balthazarju, kralju Arturju in drugih likih, ki se srečujejo na vaši poti.

Vse se začne z utripajočim gradom in konjenikom, ki se s poročilom odpravi na grajska vrata. Morganske čete so oblegale mesto, odločiti se morate, kaj naprej. Kot pravi branilec gradu se odločite, da boste stali do konca in branili mesto z vsemi njegovimi prebivalci. Ta faza je trening za igro. Zato vas prosimo, da zgradite vojašnice in začnete najemati čet. Vzporedno z vašimi akcijami v grad prispejo okrepitve, ki pomagajo pri soočanju z množico sovražnikov. Upreti se morate, ker so že padli vsi vaši zavezniki. Vaše čete se bodo kmalu spopadle, a naenkrat se Merlin pojavi, povzroči urok, da prekine potek bitke v vašo korist. Morganske čete so speljane nazaj. Tu se začne vaša zgodba, zgodba o kralju Avalonu.

King Avalona v računalniku je predvsem strateška igra, večino časa se boste morali ukvarjati z gradnjo in razvojem svojega gradu. Grad je vaša trdnjava, vaša trdnjava moči. Razvijte ga uravnoteženo in postali boste nepremagljivi. Po začetnem boju z Morganom so vaši subjekti ohranili zmajevo jajce, ki ga boste lahko uporabljali v prihodnosti in gojili svoj zaščitni dihal. Toda najprej stvari.

Prvo poglavje

Prva bomo začeli obnovo mesta. Trdnjava je središče gradu in bastion za vas in vaše vazale. Dvignite raven trdnjave na drugo raven. Potem se nam ponudi, da zgradimo hleve. Omogočili bodo najem konjenice. Zgradimo jih in naročimo vadbo prvega konjskega odreda. Medtem ko se kolesarji pripravljajo, bomo poskušali preseči grad in napasti pošasti, ki nas obdajajo. Za zdaj bomo izbrali najpreprostejšo, prvo raven in v boj poslali svojo prvo ekipo. To so prvi koraki, ki jih naredimo, da prejmemo prvo nagrado.

Drugo poglavje

Zdaj poskrbimo za svoje jajce. Gremo v zmajevo jamo in uporabimo eliksir, ki smo ga dobili za dokončanje prvega poglavja. Zdi se, da jajce zaživi, u200bu200bse napolni z barvami in zdi se, da bo kmalu počilo. Toda za to boste potrebovali še en eliksir. Zato se vrnemo k obnovi mesta in kopičenju moči. Če želite izboljšati trdnost do 3. stopnje, morate izboljšati steno do 2. stopnje. Odpravili smo se na zid za gradnjo kmetij in žag. To so osnovne rudarske zmogljivosti za oskrbo in novačenje vojakov. Po tem skušamo napasti pošast višjega nivoja. Upoštevajte, da boste za uničenje okoliških pošasti prejeli sredstva in artefakte ter črpali svojega junaka. To je pomembno, ker višja kot je pošast, večja je nagrada. Zgraditi moramo samo koče za lokostrelce in opraviti njihovo usposabljanje. Poleg tega za zidom gradimo šotore za zidom, nameščene bodo tam. Več šotorov - več vojakov lahko najamemo. Medtem je drugo poglavje konec in lahko se lotimo svojega bodočega zmaja.

Tretje poglavje

Krog klica bo omogočil klic našega prvega zmaja, pri tem pa bo pomagal eliksir, prejet za izpolnitev drugega poglavja. Uporabljamo ga na svojem jajcu. Vžge se in nas razume, da je zmajeva duša živa in se bo rodila. Na njej uporabimo kroglico ognja in voila, zmaj se prerodi in pripravljen vam je služiti! Hitro si izmislimo ime zanj, zdaj se bo samo odzval nanj. Zdi se, da je Morgana začutila prebujanje moči in je takoj poslala majhen odred čete v napad. Pripravite se na boj!

Hitro izboljšajte trdnjavo, zid, zgradite univerzo, naučite se spretnosti obrambe in dvignite raven zmaja. Upoštevajte, da s povečanjem ravni prejmete bonuse, tako obrambne kot napadalne. Delujejo na vaše vojake. Takoj, ko to storite, se zmaj dvigne v zrak in z eno ognjeno sapo uniči čete Moragne.

Vse, vaše usposabljanje je zaključeno in lahko opravljate kraljevske zadeve, sami opravljate naslednja poglavja in se borite za slavo in čast!

Stavbe v vašem mestu, ki jih bo treba graditi in postopoma razvijati:

  • raki
  • hlevi
  • Strelišče
  • Oblegalna delavnica
  • Veleposlaništvo
  • kovač
  • Univerza
  • Zmajeva jama
  • zmajeva jama
  • zaščitni zid

Prenesite King of Avalon - s klikom na gumb igramo King of Avalon, preusmerjeni bomo na spletno mesto, na katerega naložimo androidni emulator BlueStacks. Z njim namestimo King of Avalon in uživamo v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more