Zaznamki

King Arthur: Vitezova zgodba

Alternativna imena:

King Arthur: Knight's Tale je zelo nenavadna interpretacija znane zgodbe o vitezih okrogle mize. Igra združuje žanra RPG in potezne taktične strategije. Igra ima odlično grafiko in odlično glasbeno vsebino, ki pomaga ohranjati vzdušje. Vodili boste majhno četo junakov, se borili proti zlu in izboljšali lastnosti svojih bojevnikov.

Takoj ko začnete igrati King Arthur: Knight's Tale, vam bodo povedali zgodbo v ozadju. Zlobni Mordred je na čelu ogromne vojske napadel kraljestvo, ki so mu vladali Artur in vitezi okrogle mize. Vojska Mordreda je uspela uničiti Camelot. V zadnji bitki ubije Arthurja za ceno svojega življenja. A zgodba se tu ne konča. Zaradi tega, kar se je zgodilo, se je sprostilo strašno zlo, ki je grozilo, da bo uničilo vse življenje. Na čelu temne vojske je Arthur, čigar telo po smrti ujame zlo. Toda Lady of the Lake oživi Mordreda, ki je glavni lik te igre. V njegovi preobleki morate uničiti, kar je nekoč prijazen in moder vladar Camelota postal.

Samo je takšna naloga nemogoča za vsakogar, med potovanjem pa boste lahko zaposlili ekipo podobno mislečih ljudi.

borcev je v različnih razredih:

  • Lokostrelci
  • Čarovniki
  • Vitezi
  • Skavti

in drugi. Med igro boste spoznali vse.

Vsak bojevnik ima edinstven nabor veščin, ki jih je mogoče nadgraditi, ko pridobi izkušnje. Vsi v vaši ekipi imajo različne lastnosti. Poleg tega ima vsak svojo biografijo, značaj in pogled na svet.

Ko se med igro odločate, morate razmisliti, ali bo ekipi všeč, tisti, ki so nezadovoljni, se lahko zamerijo in celo odidejo.

Na moč enote

A vplivata njen oklep in orožje. Izdelajte in nadgradite te predmete, ko stopite na višji nivo.

Poleg glavne zgodbene kampanje in številnih sekundarnih nalog, ki vam jih bodo dali liki, ki jih srečate, je vaša naloga obnoviti Camelot. Prav ta grad bo vaš štab, kamor se boste vračali med opravili, da si opomorete. Ne pozabite izboljšati zgradb in zgraditi novih, da dobite več priložnosti.

Bojni sistem v igri je potezen. Vse temelji na akcijskih točkah, ki se porabijo za gibanje bojevnikov med bitko, uporabo napitkov in napadalne akcije. Del akcijskih točk lahko rezervirate za naslednji obrat. Ali prestavite na primer strelca v stanje pripravljenosti in nato napade med potekom katerega koli sovražnega bojevnika, ki je padel na prizadeto območje.

Na misijo ne morete vzeti več kot štirih borcev, med nalogo pa lahko s seboj vzamete še enega lika izmed tistih, ki jih srečate na cesti. Ni nujno, da je sam Mordred v odredu, bolje je, nasprotno, da je varen. do. s smrtjo vodje bodo sile dobrega propadle.

Posledice lažjih poškodb odpravljamo v terenskih razmerah, za težje primere pa se morate vrniti v Camelot.

Igra zasvoji, zaplet je zanimiv. Vzdušje je zelo atmosferično, čeprav nekoliko mračno.

King Arthur: Knight's Tale brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati zdaj in preprečite, da bi nori kralj Artur na čelu sil zla zmagal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more