Zaznamki

Khan Wars

Alternativna imena: Khan Wars

Khan Wars na spletu - brezplačno brskalnik temelji multiplayer strateška igra iz podjetja XS softwa. Osnova igranja up bitko med različnimi narodi, ki živijo v virtualnem zemljišč. Vse, kar Karkoli narediš, se je gradnja ali vir ekstrakcija je storiti, da bi razvili svojo lastno državo in povečanje njegove bojne moči. Konec koncev, le močan ne bo strah, da napadejo sovražnika, da se veselite nato vrtoglavo zmago. Toda to ne pomeni, da bi storila sami napad, vam ne bo treba vložiti v boj. Precej pogosto se branijo pred napadalci in bolje pripravljeni na takšne seje. Ne Švrljati! Ustvarite zanesljivo vojsko in sodelujte v veliki vojni!

Za predvajanje Khan Wars dovolj računalniške s povprečnimi parametri. Torej, ne skrbite sistemske zahteve. Če imate željo - da se pridružijo. Potopite se v ozračje bo pomagalo v boju proti Khan Wars registracijo. Račun je ustvarjen kot sledi: Vpis ime igre, e-poštni naslov in geslo. Privzeto je, da se strinjate s pogoji pogodbe. Bodite pripravljeni - zdaj se bo nekaj romanca!

Najprej, da izberejo, kateri narod želite igrati Khan Wars. Dobro premislite, ker bo okrogla nemogoče spremeniti. Vsak narod ima svoje značilnosti, svojo posebno enoto in se pridružil, boste prejeli natanko bonuse, in dal ta narod. Na splošno je 11 takšnih narodi: Arabcev, Litovci, Goti, ruski, perzijski, Franki, Bretonci, Mongoli, Bizantinci, Bolgartsy, Nemci, japonski. Ta raznolikost omogoča, da izberete najprimernejšo možnost.

Kaj vključuje igranja, temveč neskončno prelivanje krvi. Vsak igralec mora sodelovati pri razvoju in razvoju njihovega premoženja. Vse stavbe so nastale na ozemlju svojem gradu. Morate imeti Kmetije, rudnike zlata, rudnike železa, in da se zagotovi sredstva. Prav tako morajo skrbeti za vojašnice in hlevi, da je bilo, kje so enote za gašenje vlak. Ne pozabite na tako pomembnih temah kot obrambni zid, Cache, katedrala, stolp, skladišča, hlevi. Ne storite brez gostilni trg, bolnišnice. In za kmetovanje res potrebujejo Forge, Mlin na veter in različne delavnice. Samo, da ga vse stavbe, ki jih lahko prepričani. V bistvu, grad - vaš dom. Torej ga ustvarili za sebe udobno okolje! Mimogrede, čez čas lahko poveča število blokad, ki so pod vašim nadzorom. Sicer, zakaj bi potrebovali zmago? Toda v tem primeru obstajajo omejitve. En igralec ne more hkrati vladal več kot enajstih ključavnice.

V zvezi s sredstvi, da se gospodarska vključujejo zlato, železo, les, hrano. Vse to dobimo na različne načine. Vendar pa so viri, kot so prebivalstvo in zvestobo. Razviti stanovanj, da bi dobili več ljudi. Uporablja se za enote usposabljanja in učinkovitosti stavb. No, ko mnogi prebivalci, poskusite, da jih ne pusti na cedilu. Zaupanje javnosti v lastnikom gradu vymeryat zvestobo. Kdo si ne želi spoštovanje! Bodi moder vodja!

Poglejmo, kaj bo sestavljen iz naših vojakov. Brez vojske, da igrajo igro Khan Wars je preprosto nerealno. Tako so vojaki razdeljena na teh tipov: lokostrelci (lokostrelcev, lokostrelci, Royal lokostrelci), Horse enote (lahke konjenice, Horse lokostrelci, taborniki, težka konjenica), planinarjenje čete (sekirar, mace-prinosniške, mečevalec, Pikener) in Siege Machines (Taran, Ballista, Catapult). Obstajajo posebne sile, ki za vsakega naroda - sam. Ključno vlogo pri oblikovanju strategij igrati viteze. To je tisti, ki bo vodil svojo vojsko. Pri razvoju Kraljevine vitezov igrajo pomembno vlogo. Obstajajo 4 kategorije vitezi: Marshal, posestnik, trgovec in vohun. Vsaka vrsta ima svoje junak aktivne in pasivne sposobnosti. Knights zaslužijo svojo avtoriteto skozi spretno poveljstvo vojske in uspešnem zaključku številnih misijah.

Game Khan Wars nihče uporabnik ne bo dovolil, da bi sedel idle. Ko je zapustil veliko različnih nalog. Priprave za izvajanje vojaške, ekonomske in preproste naloge. Dragi ljubitelji vojaških bitk, registracija v igri Khan Wars čaka na vas! Pridružite se danes in preživite svoj prosti čas zasičen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more