Zaznamki

Samo vzrok 3

Alternativna imena: Samo Kaus 3

Igra Just Cause 3: nora pustolovščina.

Developer Studios Avalanche in založnik Square Enix so vabljeni na odprti svet dejavnosti z elementi iskanja. Just Cause 3 je na voljo z 1. 12 2015, leto po objavi.

Ljubitelji pogumnega Rica Rodrigueza lahko za računalnik prenesejo Just Cause 3, lastniki zadnje generacije konzol pa tudi niso ostali prikrajšani, saj so ga razvili tudi za platforme One Xbox iz PlayStationa 4.

Izstop novega dela ni ostal neopažen s strani kritikov vodilnih držav in prejel visoke ocene za odprti svet in velike priložnosti za ustvarjanje kaosa na več načinov. Igralci, ki so uspeli prenesti Just Cause 3, so izrazili svoje pozitivno mnenje, potem ko so opravili več nalog.

Življenje na robu.

Glavni junak Rico Rodriguez, oborožen do zob in z istim priljubljenim kavljem. Sedaj deluje kot borec proti diktaturi zahrbtnega generala Di Ravella, ki si prizadeva vzpostaviti svojo moč ne le na otoku Medici, ampak po vsem svetu.

V novem delu Just Cause 3 na PC-ju je Rocky dobil več prostora za manevre, in zdaj ga nič ne zadržuje v boju. Premika se skozi pet ekosistemov z izjemnimi pokrajinami in impresivnimi, realističnimi znamenitostmi, raziskuje jame in se vzpenja po stavbah.

Pomagata mu padalo

A in kavelj, s katerim se lahko na helikopter na kljuko, kamen in tla približa in izbere novo smer gibanja. Z njim se lahko drži ljudi in predmetov, pri načrtovanju pa s padalom istočasno strelja na predmete.

Na ploskvi boste videli vse vrste orožja:

  • Bolezni zrakoplovi
  • Sudna
  • RPG
  • Živalski avtomobili
  • Flare guns

Valuta iger na srečo je bila odpravljena, kar je uvedlo ustvarjalni pristop k pridobivanju nove opreme, hkrati pa je zapletlo izvedbo misij. Zdaj, če Rico pride v rezervoar, ima sovražnik način, da prodre v njegov oklep, zato boj ne bo za življenje.

Mehanika "Rampage Destruction" bo sprožila presenečenje v obliki novih ciljev in nalog, takoj ko pridete do sovražne baze in jo uničite. Toda med različnimi bazami in mesti bo mogoče takoj teleportirati.

Zanimiva je tudi druga mehanika "Reset Rebel". Igra se lahko začasno ustavi in ​​iz menija lahko enostavno izberete predstavljeno orožje, vozila in opremo. Ko izberete strelivo, je na voljo za uporabo.

Igra izgleda zelo ustvarjalno, ker je to cilj, ki so ga določili razvijalci. Rico lahko uniči vse zgradbe in objekte, spomenike, kipi, mostove, nebotičnike in druge zgradbe na različne načine, z uporabo razpoložljive opreme.

tehničnih točk.

Čeprav pred izdajo igrače, govorice o možnih poslovnih modelih v obliki mikroplačil in prostega predvajanja, vendar so jih ustvarjalci izdelka razpršili in rekli, da lahko Just Cause 3 kupite samo po polni ceni. Med možnostmi, predstavljenimi standardni set in razširiti z dodatki: "Na morju", "Na tleh", "V zraku", izključno padalo in ogenj winguit. Prav tako je možno kupiti dodatek posebej, vendar je priporočljivo, če že imate glavni del Just Kausa 3.

Če želite zagnati igro, upoštevajte minimalne sistemske zahteve, vendar so višje, lažje boste upravljali proces.

  • ОС: 64bit; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
  • prostora na disku: 45 GB
  • RAM: 6 GB
  • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) ali AMD Radeon HD 7870 (2 GB) s tehnologijo DirectX
  • Procesor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz ali AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz