Zaznamki

Jungle wars

Alternativna imena: Jungle wars

Jungle Wars - večinoma razvijalci iger raje premikajo igralce nekje v prihodnosti ali obratno - v preteklih vojnah. In vsakdo pozabi, kako težko je življenje tistih, ki živijo v džungli. Tudi tu poteka stalni boj za ozemlje in razvoj novih depozitov koristnih virov. Projekt Jungle Wars 2014 vas bo spremenil v enega izmed predstavnikov starodavnega plemena in v svoji koži boste lahko izkusili vse težave tega življenja daleč od civilizacije.

Prijava v projektu

To je velik sodoben spletni projekt. Za testiranje igre ne boste morali namestiti programov. Edini pogoj v registraciji Jungle Wars, takoj po katerem lahko začnete poznati igro. Angleški vmesnik spletnega mesta ne sme zmedati, da lahko razumete na intuitivni ravni.

 1. V prvi vrstici prijavnega obrazca (ki se mimogrede nahaja neposredno na glavni strani), vnesite svoje prijavne podatke.
 2. Druga vrstica je rezervirana za geslo.
 3. Po zaključku registracije navedite naslov svojega e-poštnega nabiralnika.

Če se želite registrirati v Jungle Wars online, lahko še preprosteje poenostavite tako, da se prijavite v projekt s podrobnostmi računa Facebook.

Baz igranja

Dolgo ugibate in ne boste se morali spraševati. Igra vas bo spoznala z razumljivim tečajem usposabljanja. Od veličastnega domačega Amberja boste izvedeli, da so jo nedavno napadli velikanski pajki. Monsters bodo popolnoma uničili vas in vi, seveda, boste postali edini, ki bo zdržal pošasti.

Igra Jungle Wars vam bo omogočila gradnjo različnih zgradb, ki bodo pomagale pri zaščiti in razvoju:

 1. Totem je struktura, ki naj bi postala srce vaše vasi. Ta stavba bo odprla številne priložnosti in omogočila izgradnjo številnih uporabnih zgradb.
 2. To mano lahko porabite pametno, potrebujete posebno mano-shrambo.
 3. Ne pozabite na kmetije. Igranje igre Jungle Wars brez kmetij bo težavno - tukaj je hrana, ki je potrebna za vzdrževanje vojske. Poleg tega je mogoče izdelke zamenjati za različne koristne stvari.
 4. Oltar v vasi ne bo odveč. Tu je mana. Z njegovo pomočjo se lahko bistveno izboljša običajni igralni objekt.
 5. In seveda ne zanemarite obrambnih struktur: opazovalnih stolpov, pasti, stolpov.

Z gradnjo slednje, mimogrede, igra se bo začela za vas.

V Jungle Wars je relativno enostavno igrati. Imate tri glavne naloge:

 1. Za izgradnjo mesta in razvoj obstoječih stavb.
 2. Bori se s sosednjimi plemeni in brani svoje dežele.
 3. Zberite osnovne vire.

Glavni igralni viri

Ocenjevanje vseh znakov se določi glede na naslednje značilnosti:

 • nagrad;
 • stavb;
 • kovancev;
 • ;
 • časovni pospešek.

Vsi ti viri v Jungle Wars online je mogoče zaslužiti brez vlaganja pravega denarja. Nekaj, kar lahko dobite za dokončanje opravil (nove stvarne misije se neprestano pojavljajo, jih lahko preučite na plošči na levi). Nekateri viri se lahko ponovno zajamejo. Večina vas lahko sestavi in ​​proizvaja.

Igra vsebuje tudi možnost deliti uporabne vire med prijatelji. Na primer, več prijateljev iger imate več pospeška, ki jih lahko dobite v enem dnevu. In za nove registrirane prijatelje lahko dobite skromno denarno nagrado.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more