Zaznamki

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Alternativna imena: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Procesor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Video

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi Outcast drugi del ene najbolj priljubljenih računalniških iger, ki temelji na motivih vesolju Star Wars: Jedi Knight je za razliko od običajnih strelcev, saj tu Igralec voljo orožja niso samo velike razdalje, vendar lightsabers, kot tudi lahko uporabite sile v soočenje s sovražnikom.

Plot Star Wars: Jedi Knight 2

Igra se odvija v dveh letih po zaključku dogodkov iz prvega dela igre. Junak Kyle Katarn, spet se boji podlegel temne strani sile, odstopa od svojih sposobnosti in vrže sabljo. Protagonist Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast odloči, da se vrnete na poklic najemniških vojakov, ki pomagajo New Republic do konca zadnje ostanke imperialnih sil. V eni od misij, Kyle poslala, ki ga spremlja njegov stari prijatelj Jan najbolj oddaljenih regijah ene izmed uporniških planetov, če izpolnjujejo Desann Dark Jedi, ki se naučili Kyle zmagovalec Jerec in ugrabi Jen. Poskus, da bi rešil svojo partnerko, Kyle priznava v bitki Dessanu, ki se uporablja proti njemu Silas in njegov prijatelj umre. Oklemavshis Kyle je besno in gre v dolino Jedijev, da ponovno Force. Junak vrne v notranje svetišče za Star Wars, Jedi Academy, 2. generacije, ki se je že pripravljal nam Luke Skywalker. Da bi moral Kyle pick up svoj meč, levo za hrambo. Od tega trenutka se začne lov za Dark Jedi Dessau, ki vas popelje skozi vse svetove Star Wars: Jedi Knight 2.

Izgled

Posebno Ocena igra zasluži njena vizualna komponenta je napolnjena z um-boggling posebne učinke in dobro oblikovanih modelov znakov. Vse, kar je, popolnoma vse v Star Wars: Jedi Academy 2 ima na najvišji ravni, od junaka in konča navadnih Imperial bojevniki. Pod modelne igro znakov in ki gibanjem. Igra je vredno igrati celo samo da bi videli, kako elegantno beži eksplozija termogranate, napad, kot je hitenje mimo deset strelov peskalca. Zvok je tudi do oznake in vse vizualne užitke, se bodo podvajale super soundtrack, ki vplivajo na vse, celo odmev, ki je letel mimo Blaster žarka.

Da boste prišli s silo

Igre Star Wars: Jedi Knight resnično preoblikovala, ko v rokah protagonist pogreša Lightsaber boj nadomestno blaster. Tam bo določitev hitrosti in pare, ki teče, elegantno gibanje, ampak tudi resno odvzela koristi v znesku, ki presega sovražnika skupino. Vse to spremljajo krasen metov in somersaults, Gimnastika kombinacij in strele. Spretnosti protagonist bo rasla skozi igro in številom razpoložljivih bije, trikih in akrobatskih somersaults z njim. V primerjavi s prvim delom sistema za zbiranje delcev izginil sil trupli padlih sovražnikov, zdaj Kyle lahko sam ustvari energijo, ki je potrebna za nekaj časa, da uporabijo svoje sposobnosti. Najbolj razburljiv boj bodo vas čaka v boju z uporniški Jedi, tako da ne porabijo vse sile v bojih s preprostimi bojevniki.