Zaznamki

Jagged Alliance

Alternativna imena: Jagged Alliance

Game Online Jagged Alliance - Strategija brskalnik temelji multiplayer, ki temelji na vlogi. Ustvaril Gamigo ogromno akcije razveseljuje uporabnike lastnosti, kot so realistične 3D grafiko, veliko izbiro enot plače, ustvarjanjem lastnega podjetja, velik arzenal orožja, pisane bitki s pravimi igralci in odpraviti ovire, ki jih umetno inteligenco ustvarili. Jagged Alliance Online je vreden nadaljevanje prejšnjih projektov. Konec koncev, je ohranil značilnosti, iger podobnih predmetov in pridobili dodatne prednosti, ki se razlikuje od drugih virtualno zabavo. Zahteva akterje, da ustrezno izpolni svoje poslanstvo za črpanje plačanci, ki pripadajo vojski skrbi orožja in razviti taktiko. Izzovite mogočna sovražnike in pokazati, da si lahko najboljši med najboljšimi!

Se Seznam sistemskih zahtev ni odvrnila njena noro. Igra je zelo primerna za naslednjo konfiguracijo računalnika: OS Windows XP ( SP 2) / / 7 Vista, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB video ( Geforce 8800 / ATI 2600), DirectX 9. 0s, RAM 2 GB, 3 GB trdega diska. Če so vsi ti parametri normalni, Jagged Alliance Online registracijo boš dostop do enega najbolj zabavnih strelcev internetnih. Ustvarjanje računa - postopek je dokaj hitro. Pridružite se v igri Jagged Alliance Online predvideva uvedbo imena igre, elektronski naslov, geslo in sprejetja Sporazuma uporabnika. Po tem, da lahko varno stopiti v svet brutalne vojne in ustvarjanje lastnega podjetja.

Na začetku se boste morali odločiti, na kateri razred spada protagonist. Od petih obstoječih razredov (Sentinel, Command vojaki, ostrostrelec, strelec, vojaki) Izbirate lahko vsak Vending. Potem boste morali poklicati storitve plačanci. Zaračuna enot v igri za več kot 60 vrst. Naučiti se moraš izbrati najbolj primeren, da se je enota, sestavljena iz ljudi, ki so sposobni za opravljanje različnih funkcij. Igraj Jagged Alliance Online Boste črpanje plačance. Vsak od njih se v večjem ali manjšem obsegu pridobljenih parametrov, kot so vzdržljivost, spretnost, zaznavanja, refleksi, natančnost. Prepričajte se, da je njihovo znanje izboljšalo - in vaše možnosti za uspeh bo bistveno povečala!

Treba je omeniti, da gre za posebne maskirne enote. Vi preprosto morajo zagotoviti potrebne plačanci orožja. Težave z to ne bo prišlo v poštev. Po vojni v teku na stotine vrst in orožja, in oklep.

Vsakdo, ki se začne Jagged Alliance Online igrajo, da prenese izvajanje misije. Navajeni na tem svetu, ne boste mogli opravljati več zahtevnih nalog. Igra ima veliko različnih bojnih misijah! Glavna stvar je, ne leni! Kot je za sistem PvP, je sestavljen predvsem iz naslednjih vrst bitk:

- Deathmatch, kjer je zmagovalec tisti, ki je še vedno v igri vsaj en plačanec,

- Hunter nagrajuje za zajemanje;

- Search & Destroy, ki se bo ukvarjal z uničenjem ciljev sovražnikov, medtem ko brani svoje predmete.

Vsaka zmaga - je sama po sebi zelo sladek občutek. Toda poleg tega, da boste prejeli materialno odškodnino. Nihče še ni zavrnil častne točke oz bonus v obliki goriva.

Glavna značilnost igre je sposobnost, da se v primerjavi z drugimi igralci. Vredni nasprotniki vam bo samodejno poišče sistema matchmaking. Višje vaš ugled, močnejša bo sovražnik.

Mimogrede, če želite igrati igro Jagged Alliance Online bo lažje, če kupite zlate palice. Sprva je izdala majhno brezplačno zlato, potem pa bo treba kupiti. Vendar pa je ta ponudba je po vaši presoji.

Dragi oboževalci vznemirjenje, verjemite mi, ne boste razočarani! Ta igra je res odličen način za dvig adrenalina! Denimo, da je v težkih realnosti vojne vedno spremlja veliko sreče za vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more