Zaznamki

Otoki

Alternativna imena: Otoki, Islandworld

Islands igra je brezplačna in ne zahteva nobene download, tako da igrajo na spletu igre otoki potrebujete le brskalnik in internet.

Za začetek igranje igre na spletu otoki morate registrirati. Pridružite se v igri je zelo preprosta otokov in je sestavljena iz takih predmetov

1. Vnesite .

. 2 Točka [ _17_] E-pošta .

3. Izberite varnostno vprašanje.

4. Vnesite odgovor na vprašanje.

5. Navedite tla.

Ko pokažete bodo vsi otoki registrske podatke je treba opraviti.

Islands Igra ima štiri vrste znakov:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Mečevalec;

·                   Universal.

Halberdier - visok in mišičast atlet, ki zapoveduje spoštovanje njegove moči, njegovi močni udarci zlahka zdrobi nobene zaščite. To je grozen izbira za tiste, ki se ne odvrne pošten in odprt boj, in katerega pravila ne umaknejo v soočanju z nevarnostjo, da kontrastne vedno pogum in telo.

Nozhevik raje svetlobe in nemoteče orožje, je hiter bojevnik. On bo imel nobenih težav, da bi se izognili močne in tlačni udarce in v odziv na stavko nozhevik pokazati spretnost in znanje najbolj ranljivih točk sovražnika, ga udaril vrsto smrtonosnih napadov.

Za svoj meč sabljač istem delu telesa, kot so noge in roke. Je mojster mečevalec pameten boj je vedno čaka na trenutek, ko je sovražnik odprt za napad, da ob trenutnem stop napadom na svojih poskusih, da bi premagali Swordsman. Od svoje zelo težko dodge napadi in zaščita rezila ne dovoli mu, da bi dobili dovolj blizu, da veljajo kritične stavko.

Universal - je borec, ki ni nikoli stopila lekcije elegantne aristokracijo posedovanje nožev. Njegov slog - težka šolska dvorišča in ulicah pristaniškega mesta, daje dragocene izkušnje, ki vsakomur, ki bi lahko še vedno preživijo v betonski džungli. Touring ni tako močna, ne kot okretna kot morilec z bodalom, ni tako čist kot plemičev, ki že od otroštva, da ne bo del s svojimi meči. Vendar pa je lahko veliko bolj nevaren, kot kateri koli od njih, ki združuje borilne veščine vsakega.

Bo otoki spletno igro začeti z vasici Arroyo na otoku založi.

Otok spletno igro je najpomembnejši element - razvoj vašega značaja. Če želite preživeti v morju, polnem nevarnosti, real Corsair predvsem biti močan, pameten in srečen človek.

Islands Online Igra je zelo razburljivo. Pričakujete, razburljivih dogodivščin na kopnem in na morju .

Vaš lik se bo pet glavnih lastnosti:

·                   Agility;

·                   Moč;

·                   Endurance;

·                   Luck;

·                   Za zdravje.

Boste mogli povečati za distribucijo izkušnje točk, ki jih boste prejeli, ko raven vaše pirat univerze. Od osnovnih značilnosti podatkov odvisna od orožja in oklep, ki lahko uporabljajo svoj značaj, in kaj bo bilo njegovo spretnost v bitki sproži najpogosteje.

Artful borec prizadela bolj natančno in napad nasprotniki bolj pogosto skozi zrak okoli njega, namesto zadeti cilj.

Fizična moč vaše borec bo vplival na škodo, ki jo mačetami in verjetnosti vpliva Meek povzročajo - napad tako močan, da če in blok, nasprotnik ne bi mogli obdržati svoje ravnotežje, in bolj ko se uporabljajo povračilni napad.

Stamina določa zmogljivosti vašega značaja, trdnosti zgrajeni bloki, in silo, s katero dobi značaj znebite utrujenosti.

Sreča vas ščiti od sovražnika kritičnih zadetkov in pogreša iz posebej dovzetni za sovražnike, in povečuje možnost povračilnega napada prav na cilj po uspešnem bloku. Fortune koristen tudi za vas, če ste nenadoma risknesh izziv privrženci vuduja.

Zdravje določa število življenj znakov - manjša od uspešnega napadom sovražnika pomeni smrt v bitki, ko doseže vrednost nič.

Igraj otokov, ki jih lahko takšno orožje kot

·                   Helebarda;

·                   Knife;

·                   Sword.

Otočje v igri zelo zanimivo, tukaj vas čaka barvita lokacije, velik izbor orožja, bojnih pirati in zaklad. Prijavite se in igrajte - ne bo vam žal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more