Zaznamki

Iris Online

Alternativna imena: Iris Online

Iris Online - Elegantna Online MMORPG igra, ki je mešanica žanrov fantastike. To Korean igre prevedene v ruščino, ki jih Mail. ru. Iris Online spletne igre z njeno običajno fantastično vzdušje anime občinstvo igralcev, ki so na voljo brezplačno. Registracija Iris Online vas bo popeljal nazaj v srednjeveški Evropi, kjer bo na voljo z romsko folkloro, glej arhitekturo mesta in uživajte v kontemplacijo starodavne kulture. Ta skrivnostni svet zavito v legende Rome, s čustvene melodije pesmi, veličastnih gradov, viteški turnirji briljantno, razkošne sodišče kroglice in divji ples ob tabornem ognju bo zajetje vašo domišljijo. Okus znamka tarot karte. Oni igrajo v igri je zelo pomembno. Iris spletno igro, ki je vsak lahko zagotovi zaposlitev po okusu. Pridružite se v igri Iris Online ne bo vzelo veliko časa. Vi šele potreba, da se zagotovi e-poštni naslov, uporabniško ime in geslo. S klikom na Registriraj se strinjate s pogoji storitve, EULA Igranje Pravila in kazni. Potem si prenesete in namestite igro stranko. Registracija Iris Online je zdaj minilo, in ste postali prebivalec ogromno barvit svet!

Ustvarjanje svoj značaj, morate določiti barvo, izberite obraz in lase. Igrajte igro na spletu Iris začnete iz cirkusa, razdeljena na cone. Tukaj boste morali prilagoditi in se naučiti, kako upravljati z igro. Potem pa ponujajo vožnji na eno od treh vgradnjo rešiti igro upravljanje prometa. Mimogrede, sani vgradnjo v igri več kot 100 vrst.

Game Iris Online ponuja izbiro enega od treh dirk. Tukaj so ljudje, Feraly in Vilini. Razumeti, kdo je kdo. Ljudje so potomci "Tree of Life." Imajo veliko moč in lahko postane kot čarovnika in borci. Med borci imajo vitezi, gladiatorji in poveljnikov, med čarovniki dobiš čarovnikov in duhovnike. Feraly - mešanica ljudi in živali. Obdarjen z veliko močjo in agilnost ne morali uporabiti čarobno. Lahko postane rangers (Shadow Hunter) in Gužva (Veteran, ponorijo, Warrior). In končno, Vilini. Saj brez njih v tako čudovitem, skrivnostnem svetu? Ti varuhi narave z veliko razuma, imajo neprimerljivo lepoto in Amazing Grace. Na voljo razredi Vilini - it Wayfarers in čarovnike.

Predvajaj Iris Online bo veliko lažje in bolj zanimivo, če lahko zbira vse tarot kart za. Obstaja 22 velikih in 56 malih kartice kartice. Maps pomagajo, da bi dobili dostop do ječe, vam omogočajo, da spremenite videz lika bodo dodali različne edinstvene sposobnosti, dati priložnost za povečanje zalog. Igra ima veliko različnih kombinacij kart.

Vendar pa je igra, Iris Online ni omejena le na kopičenje kartic. Opravljanju delovnih prizadevanje, obisk jame in jarke, lov pošasti, boste dobili dragocene nagrade in izkušnje. S kopičenjem izkušenj, igralec zapoluchaet spretnost točk, ki so razporejeni v posebnih znanj.

Vi že veste, da igrajo igro Iris Online - to pomeni, ko obiščete jamo. Ti, kot glavni tarot kart v igri 22. Nekateri zahtevajo nekatera dejanja ali meril za upravičenost do vstopa. Na primer, v ljubitelje jamskih lahko vstopijo le nekaj moškega in ženskega značaja. In zahteva, da so tako sposobni preživeti, sicer dokončanje teči ustavi.

Prav tako bo dostopna na različnih področjih boju. V PvP sistem, ki ga lahko zaslužil točk, izkušnje in igrajo denar. Točk boste porabili za nakup unikatnih stvari in potrebne elemente. Igra ima več načinov bojevanja. To je lahko preprosta dvoboj in zaseg boka in ekipa bitke. Na primer, boste vključeni v tekmah. Boste morali boriti v skladišču ekipe. Ena ekipa se zaračuna do 15 igralcev. Zmaga je odvisna od obeh skladnosti in vsakega igralca.

Je Eyasoft korejsko podjetje je poskrbljeno za Iris Online igrati, tako kot vsi, ki se odloči, da poskusite svojo roko na vrhunsko MMORPG. Preprost in razumljiv vmesnik, tehnična podpora in dostopnost informacij bo pomagalo, da bi se izognili težavam.

Srečno boste igrali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more