Zaznamki

IMVU

Alternativna imena: IMVU

Si res radi v živo in pogosto klepet urejen za spoznavanje novih ljudi, ampak igra je samo za vas IMVU. S tem projektom je bila pritrjena več kot osemdeset milijonov ljudi iz vsega Zemlji in aktivno sodelovati. Če želite sodelovati v igri ni, vsaka omejitev v kraju stalnega prebivališča in lokacijo. Zamislite si, boste lahko občudovali ogromne malo prostora za srečanje in pogovor v obliki 3 D . Vsak od sodelujočih v igri, ki si ne bi želeli, bi lahko dali prednost znak, da mu je všeč, in potem, ko je zaradi spoznati nove zanimive ljudi. In potem je verjetnost, da je v igri IMVU spletu lahko srečate sorodno dušo. In samo zato, da dolgčas vam ni treba trpeti! Ko niste prijavljeni v dan ali zvečer boste našli v tej igri, kdo s kom pogovarjati in biti sposoben, da imajo dober čas. V tem programu je posebna trgovina. Tukaj je le pogled na imena, se zaveda, da lahko prenese samo po odobritvi. Brusiti svoje zanimanje za ta projekt bo povedal malo o vrsti proizvoda, ki ima več kot deset milijonov in drugih udeležencev v igri dosledno uporablja. Mučnega možnost, čeprav je to?

Smo že komentiral o tem, da jih boste potrebovali, kot tudi na drugih spletnih registracijo igre. Uspešno začela IMVU registracija Igra je potrebno. Pravkar je uprava tega projekta je omogočiti, da se registrirate na eni od socialno mreženje, kot so Facebook, Tweeter, Google ali katero koli drugo.

Ampak, če niste prej registrirana v več kot enega od teh socialnih storitev. omrežjih ali ne želijo vezati račun v tej igri boste morali vnesti podatke v obrazcu za registracijo. Če želite začeti registrsko Kliknite na povezavo z naslovom " Izberite [_3_ ] tvoj brez avatar ».

In potem pred vašimi očmi se zdi stran z obliko, prek katere boste morali ustanoviti svoj račun, da se registrirajo projekt in nadaljuje, da igrajo IMVU. Na začetku se boste morali dati prednost videz vašega bodočega junaka. Vaša pozornost pogojem različnih vlogah sistem, moški in ženske. Dati prednost svojemu videzu, ki je lepša in kliknete na to, da potrdite polje. Med igro, če želite, lahko spremenite podobo lika s tem obiskom trgovine.

Line « Izberite tvoj avatar ime » Boste morali določiti Vaša igra vzdevek, s katerim boste prepoznali igralce.

Line Spodaj boste morali priti gor in napišite skrivno kodo, da bi prišli do posebnega za to igro. In v naslednji vrstici, dvojnik za potrditev črkovanje. To je potrebno, da igrajo igro IMVU neškodljiv in ne skrbi, kaj vaš račun se lahko hacked. Koda uporablja številke in simbole.

Naslednja vrstica napišete e-pošto, ki jo uporabljate. In izberite svoj datum rojstva.

Naslednji zapis iz točke znake, ki so na sliki, da potrdite, da ste oseba, in ne robot, izberite potrditveno polje, če želite prejemati novice iz igre, in kliknite na " [_3_ ] Ustvari IMVU računa ", strinja s pravili igre.

Put igro odjemalca na računalniku in začnite igrati brezplačno IMVU.