Zaznamki

domači svet 3

Alternativna imena:

Homeworld 3 nadaljevanje priljubljene serije vesoljskih strategij v realnem času. Grafika je v primerjavi s prejšnjo različico izboljšana. Glasovna igra in izbor glasbenih skladb sta še vedno brezhibna.

Če ste seznanjeni z igrami iz cikla iz tega dela, vam ne bo škodilo, da greste skozi usposabljanje in se seznanite s tem, kako komunicirati s kontrolami. Če niste začetnik in ste igrali prejšnje projekte v seriji, lahko ta korak preskočite, saj so spremembe majhne.

Tako kot prej bodo morali igralci čakati na dolgo in težko potovanje do domačega planeta skozi vesoljska brezna, polno številnih nevarnosti.

Da bi premagali težko pot, potrebujete:

  • Raziščite vesolje na poti v iskanju uporabnih virov
  • Spoznajte nove tehnologije
  • Zgradite močno vesoljsko floto
  • Uničite vse sovražnike, ki jih srečate

Seznam ni popoln in bo vseboval samo glavne dejavnosti.

Kot v prejšnjih delih je osnova vaše flote matična ladja, na kateri se nahaja znanstveni oddelek, tovarne za proizvodnjo vsega, kar bo morda potrebno med potovanjem, in skladišča z dragocenimi viri.

Na samem začetku morate zgraditi dovolj sond za iskanje mineralov na bližnjih planetih. Po tem boste lahko gradili vojaške in raziskovalne ladje.

Bodi previden, sovražniki so lahko bližje, kot si misliš.

Ko premagate sovražno floto, ne hitite takoj naprej. Raziščite ostanke sovražnih ladij in reproducirajte tako pridobljene tehnologije. Nadgradite in nadgradite svojo floto in šele nato pojdite do vrat za premikanje v vesolju.

Če tega ne storite, tvegate, da boste pred nevarnostjo, ki vas čaka, prešibki.

Imeli boste priložnost, da spremenite dizajn proizvedenih ladij po svojih željah. Naredite svojo floto nepremagljivo.

Igra se razvija ciklično, tako kot prejšnji deli. Greš mimo vrat, vstopiš v nov sektor vesolja, izboljšaš floto in greš naprej ter na poti uničuješ sovražnike. Glavna stvar v tem procesu je, da ne hitite, da ne zamudite ničesar pomembnega.

Vsak od kapitanov vojne križarke ima edinstvene lastnosti, ki jih razlikujejo od drugih in vplivajo na vse manjše ladje pod njihovim poveljstvom.

Bojni sistem je precej zapleten. Za zmago uporabite različne taktike in strategije.

Igranje Homeworld 3 je postalo še bolj zanimivo.

V tem delu lahko najdete zapuščene velikanske ladje. Uporabite jih za zasedo sovražnikom in preverite, ali obstajajo koristni viri. Ne pozabite, v tem primeru ni manjših malenkosti, vse najdeno približa cilj potovanja.

Dokončajte kampanjo, da pridobite bojne izkušnje. Nato se, če želite, borite z drugimi igralci po vsem svetu prek internetne povezave.

Homeworld 3 brezplačno prenesite na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na uradni spletni strani ali na portalu Steam.

Če želite vesoljski misiji pomagati pri doseganju cilja, raje začnite igrati takoj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more