Zaznamki

Junaki v nebo

Alternativna imena: Junaki v nebo

Game Heroes na nebu - je multiplayer igra v stilu strelec igre. Junaki v nebo Online vam pošlje med drugo svetovno vojno, kjer se lahko igrajo na izbrani stranski legije.

V Heroes v Sky Igrate lahko bodisi na strani nacistov, ali na strani zaveznikov. Prav vsak ima svoje legije letal.

Da bi igrala v Heroes v Sky morate, da vaš računalnik izpolnjuje naslednje sistemske zahteve:

Procesor P 4 1. 6 GHz

Spomin: 1024 MB

Video: Video 3 D 128 MB

Operacijski sistem: Win 2000 / XP / Vista

Internet: High Speed.

Zdaj v nebo Online Heroes je zelo enostavna registracija. Vam ni treba veliko truda, da izpolnite naslednje postavke:

1) Vpišite svoje ime. Vaše ime je treba vpisati v latinici.

2) Vpišite svoj e-mail.

3) Think in napišite svoje geslo.

4) Preberite stran z licenčno pogodbo in terminologijo v igri.

5) Potem pa označite ustrezno polje, da se strinjate s pogoji in licenčne pogodbe.

6) Sporočilo " Igraj » .

Po tem, lahko varno začnete igro.

Game Heroes v nebo na spletu v angleškem jeziku. Ruska različica še.

Pred junakov v igri nebo, boste morali naučiti vse o svojih načinih:

- Campaign Mode. V tem načinu, boste morali opraviti vse preskusne kampanj, ki bodo potekali v evropskih in pacifiških frontah. Ti testi vas bodo premagali, kot skupaj s svojimi zavezniki, in sam.

- Po sredini in braniti Mode. To je klasičen način v nobeni strelec igre. Tukaj bo pomembno, da dokončajo svojo nalogo: da bi prekinil sovražnika, kapitan ali uniči. Tisti, ki branijo svoje ozemlje, zagovarjajo potrebo zamišljen načrt in dosegli svoj cilj.

- Spopadu način. V tem načinu lahko res poskusite svojo roko. Naletite na takšne razmere, kot ena proti vsem. Vaš cilj - je uničiti čim več sovražnikov.

- Poklicna War način. V tem načinu, boste morali preživeti okupacijo masivno bitko. Tukaj ste s prijatelji na strani Pacifika ali Evropske spredaj. Vaša naloga je, da dokaže, da si najmočnejši. Ta način se šteje najmočnejši v spletu Heroes v nebo.

- Način RAID. Način racije igralce skupaj v štirih skupinah po štiri. V tem načinu cilj - čim več za točke v bitki, namesto svojega nasprotnika. Prav tako lahko igra s prijatelji proti kampanj, ki jih računalnik sam teči. Če boste dosegli zmago v tej bitki, lahko upravičeno menijo, sam prvak lovskih Heroes v nebo Online.

Glede na to, na kateri strani Heroes v nebo, boste igrali, boste imeli naslednje komponente:

1) fašisti . Boste mogli uporabljati pet vej letal. In druge panoge letal: Nemčija, Italija, Japonska, strelec in bombnik. Te letala se šteje premija.

2) zaveznic. Lahko uporabite pet vej letal. Za premium razred letal zavezniških vključujejo: ZSSR, Anglija, ZDA, Gunner in Bomber.

Dobrodošli v drugi svetovni vojni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more