Zaznamki

Hellgard

Alternativna imena: Hellgard

Hellgard na spletu - prost brskalnik, ki temelji MMORPG igra narejena v stilu domišljije, naseljen obortni, vampirji in inkvizitorji.

Torej, kaj bi bilo začeti igro, se morate registrirati Hellgard:

  • Za vpišite svoj e-mail in geslo
  • Če želite izbrati znak
  • Dodelite ime znakov

Glede znakov v igri Hellgard: obstajajo tri dirke, Inquisitors, volkodlaki in vampirji. Vsako pleme ponuja izbiro moškega ali ženskega spola.

Oglejmo si na teh dirkah:

Inquisitors - se je znašel sam pred nevarno ljudmi in imajo nadnaravne moči

Werewolves - pogumni in neusmiljeni bitja, ki so pripravljeni na boj, tako z vampirji in inkvizitorjev, in s seboj;

Vampires - vampirji, ljubijo kri, vendar so nekateri raje človeka, in nekaj povsem žival.

V Hellgard igri, vsak znak, obstaja pet najpomembnejših parametrov:

Moč - vpliv na moči kap;

Build - vpliv na povečanje števila življenjskih točk in oklep;

Agility - vpliva na morebitne utaje;

Intelligence - vpliva na število točk, energije, čarobno obrambi in napadu;

Luck - vpliva na kritično stavke priložnost.

V prihodnosti se igrajo igre na spletu Hellgard, z vsako novo raven ali kateri koli izkušenj, ki jih lahko selektivno povečanje te parametre, vendar pa je potrebno razmisliti, kaj bo to vplivalo na vsak parameter in povečati je eden kar je potrebno za vas, za nadaljnje zmage.

V vsaki od dirk v spletni igri Hellgard, ima svojo edinstveno mesto in edinstven tip razvojem likov, poleg tega pa vsak lik ima osebno orožje in pravna sredstva, svojo smer razvoja in posameznega poklica (shahterstvo, rybalstvo, zbiranja, trgovine ). Da bi izboljšali izkušnje v Hellgard spletno igro, boste morali sodelovati pri prehodu številnih in razburljivo quests, in opravljajo različne naloge. Svetovne igre na spletu Hellgard sestavljen iz številnih slikovitih lokacijah, ki je dom različnih bitij in pošasti. Tukaj je nekaj predstavništev lokacijah: Serenity Valley, Finger Serfirota, krastača polje, boj za preživetje, Labyrinth, Kameliard, lovišč Kameliarda, Teorot.

Razvoj vaš lik v igri je odvisna od dejavnikov, kot so osebne izkušnje in ukrepe usklajevanja glede izbrali moralnost dirko. Zato Nellgard igrati morate pozorni na njihov ugled.

Opozoriti je treba, da igrajo igro Hellgard na spletu, boste imeli edinstveno, za igre, kot je možnost, da lastnik živali (živali), ki so tako predani svojemu gospodarju, da so pripravljeni na boj, da bi zaščitili svojega gospodarja. Kupi hišne lahko imajo trenerja.

Še nekaj besed o tem, kako igrati Hellgard, lahko zaslužite. Tukaj je nekaj možnosti: dokončanje quests, zbiranje dragocenih padec, trgovanje stvari, in s pomočjo svojih prijateljev (via Podatki Player).

Sistem bitko v igri Hellgard zgrajena v realnem času, kjer so poleg običajnih bojih, lahko sodelujejo v masovnih bitkah smrtonosne. Za kaj bi Hellgard igro je zanimiva, igra ima možnost, da ustvarijo klanov.

Ob zaključku pregleda, doda naslednje: igra ni za rahel srca, dovolj močno, z dobro grafiko in oblikovanje zvoka. Pridružite se igri po Hellgard, ne bo vam žal, da se odločili, da sami preizkusite v vlogi enega izmed reprezentacij znakov v tej igri.

Torej, preverite Hellgard čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more