Zaznamki

Halo na spletu

Alternativna imena: Halo Online

Halo serija računalniških iger je bila prvič objavljena leta 2001 za igralno konzolo Xbox, igra je takoj osvojila veliko število navijačev in jo je mogoče v žanru primerjati le z legendarnimi zvezdnimi vojnami. Vse igre so ena zgodba, ki ima svoj razvoj prve trilogije, ki jo je ustvaril studio Bungie Studios, druga trilogija iz podjetja 343 Industries in četrta enojna igra. Pravočasno za najnovejšo igro Halo 4, Microsoft in Innova Co. C. à r. l sprostite spletno različico Halo Online za več igralcev. Da bi se lahko seznanili z legendarnimi igrami, si lahko prenesete igro Halo in se preizkusite v vlogi super Spartana.

Igra Halo na računalniku, to je strelec, pri katerem se igralec, ko igra od prve osebe, bori s sovražniki zaveze človeške rase. Začnejo igrati spletno različico, igralec bo takoj prepoznal kultno igro, ki je bila ustvarjena v skladu s kanoni svojih predhodnikov, to so samozdravilni ščiti in tesne bitke. Novosti bodo likovni razredi, njihovo orožje pa je odvisno od izbrane vloge.

Novice za igralce bodo imele priložnost igrati ekipo s online prijatelji super vojaki Spartanci v vlogi:

  • sturger
  • Ostrostrelec
  • Tactics

vsak lik ima svoje prednosti in slabosti, so uporabne v različnih taktikah boja.

Taktika igre Halo

Igralec, ki vstopa v svet dogodivščin Halo, dobi špartanca z zagonsko opremo, ko napreduješ po nivojih, postane možno črpati svojega junaka. Vsak razred junakov se črpa ločeno in vsak lik ima svoj nabor orožja, spretnosti in opreme. Izbira značaja je odvisna od preferenc igralca in taktike, ki jo je izbral:

  • Stormtrooper - hiter, okreten in slabo oklepen, idealen za tesni boj;
  • Sniper - za ljubitelje vojne na razdalji od zasede. Lahko se popolnoma prekrije, vendar praktično ni zaščiten.
  • Taktika - super borec z lahkim orožjem, manevriran in njegova glavna prednost je regeneracija zdravja. Idealno za boj proti ekipi, saj obnavlja ne le njegovo zdravje, temveč tudi njegove brate v orožju. S pomočjo špartanske taktike lahko uredite neskončno sabotažo za sovražnika.

Dva igralna načina sta arena, to pa ni velik zemljevid, kjer se igralec bori zase in za ekipno igro. Ekipna igra omogoča zaporedje sovražnosti od 4 do 16 igralcev na velikem območju bitke.

orožja je odvisno od namena junaka, obstaja znamenita igla, ki ustreli kristale, eksplodirajo istočasno po tem, ko so zadeli tarčo, puške, puške, gravitacijsko kladivo in še veliko več. Pri nalogi ne morete vzeti več kot dve vrsti orožja, zato morate skrbno razmisliti o svoji izbiri. V najboljših tradicijah žanra, najmočnejše orožje je mogoče najti na lokaciji in pobrati, in ne pridejo z njim v boj.

Razvijalci so zagotovili in prisotnost različnih opreme, daje veliko prednost, tako v orožju in v oklep. V igri lahko obvladate tank, helikopter, ladjo duhov in seveda helikopter.

Ko igra napreduje, se pojavijo različne naloge, ki jih ne smemo prezreti, nudijo izboljšanje spretnosti Spartancev, ki imajo orožje in opremo. Ko opravljate naloge, si igralec zasluži ugledne točke, ki vam omogočajo odklepanje novega močnega orožja.

Danes lahko spletno igro Halo kupite za sodelovanje v beta testiranju, ki ponuja številne prednosti - rezervacijo vzdevka, pionirsko orožje, odprto škatlo s strelivom za določen čas, vendar je glavna prednost udeleženca najprej videti novo igro in jo preizkusiti.