Zaznamki

Haddan

Alternativna imena: Seznam Pojdi

Seznam Pojdi spletne igre - fascinanten svet, da se potopite v to, morate samo

Stabilno povezavo z internetom.

Na vašem računalniku nameščen spletni brskalnik.

Tudi na svetovnem Seznam Go odprla svoja vrata, kar potrebujete za Registrirajte seznam Začni igro, ki je sestavljen iz več korakov.

1. Vnesite novo ime (ime vašega značaja).

.

2 Vnesite novo geslo, da ga potrdite.

3. Spodaj vpišite vaš e-poštni naslov.

4. Kliknite "Naprej" gumb.

Registration Seznam Pojdi skoraj končan. Poleg tega je v novem oknu določite splošne informacije o vas (vaše pravo ime, spol, in tako moto ) In lahko začnete novo življenje v seznam svetovne Go.

Predlagam tudi, da ga namestite na vaš PC odjemalca za igro. Njegova namestitev boste prihranili pasovno širino v igri, in bo tudi vas obvesti o morebitnih spremembah v igro strežnik. Lahko prenesete odjemalca spletne igre. Namestitveno datoteko tehta samo 1 MB. Odjemalec bo shranjevanje slik iz strežnika in vodijo igro v prihodnosti, da pospeši njihovo težo večkrat.

Seznam Pojdi Ko je registracija zaključena greš, da ustvarite svoj lasten značaj v seznam svetovne Go. Lahko izberete spol in videz značaja. Postopoma, ko boste igrali na seznamu Go, bo ta znak pridobijo izkušnje in tako izboljšati svoje poslovanje, pridobiti nove sposobnosti in veščine.

Za predvajanje seznamu iger Pojdi na spletu, da izberejo, da ste le tri dirke: ljudeh Vilini Orke. Vsako pleme ima svoje prirojene lastnosti, ki vplivajo na lastnosti in sposobnosti izhodišča.

Orki: Avid Grunt, ki govorijo veliko dvoročno orožje in obdarila s fizično močjo. Po naravi precej neroden.

Vilini: Strokovnjaki za boj z dvema meči. Kljub pomanjkanju surove sile, se nadomestilo za to prirojene sposobnosti. Sovražnik ne more dobiti niti na nirazu elf v bitki.

Osebe: Strokovnjaki oklep in druge zaščite. Lahko dovolj dolgo, da se vzdržijo besno napade sovražnika, boj enoročno meč.

Iz statistike svojega značaja (uspešnih bitk in dokončanje quests), je odvisno od njegove moči igro. Ne pozabite, da se izboljša sposobnost posedovanjem orožja in se ukvarjajo z njegovo izboljšanje, saj to vpliva na vašo škodo.

Za uspešen začetek, je najbolje, da začnete z Arena, kjer se igralci borijo za pridobivanje izkušenj. Lahko opravite tudi različne naloge in poslanstva. Prizadevamo si, da igrajo igre na spletu List Go in razvijati potrebne lastnosti, vaš značaj, izberete med: agility, moč, vzdržljivost, energijo, modrost, inteligenca, intuicija in jeza. Po prejemu nove izkušnje točk, da jih razdeli med temi značilnostmi, s čimer se ustvarja popolnoma prvotni značaj. Nekatere veščine so uporabne v bitki, in drugi v civilno življenje, ki je zastopana tudi v seznam svetovne Go. Vojni in miru - ste jih izbrali.

Online igre Haddan prilagaja širok izbor različnih pomožnih artefaktov, napitkov, čarobni nakit pomožne narave, ki jih lahko najdemo v izobilju v trgovinah seznam svetovne Go. Lahko postane bajno bogat v igralnici in ti kupil obupno želenih predmetov na spletni dražbi.

Seznam Go play na svetu ne more privoščiti, enako veselje kot v življenju. V igri so tako vojaški in mirnih načinov za služenje denarja. Vsakič, ko ravni, boste zaslužili določeno količino denarja. Obstajajo borilna in mirno poklic na voljo v svoj značaj.

Battle

Woodward. Poklic zelo nevarno, saj imate za redno racije v gozd, poln nevarnosti. Vaš glavni cilj - da bi našli skrite zaklade zaklad in dobili delovne izkušnje.

Reaper. Njegova naloga - varovanje koristne rastline pred insekti. Z uspeh Reaper dobi nekaj rastlin, ki jih lahko prodajajo.

Peace poklic

Miner. Ta poklic je najbolj dostopna za vse znake. Vi citat virov v rudniku in jih lahko proda.

Blacksmith. Uporaba virov lahko ustvarite svoje orožje in ga prodajajo. Moraš imeti veliko prijateljev, ki jih je treba zavarovati naročila.

Alchemist. Naredi čarobne napoje, čarobno orožje ne.

Merchant. Lahko odprete svoj prodajalna ne kupujejo blago iz drugih naseljencev seznam svetovne šel in prodal že tako nizko ceno za vas. To lahko storite tudi stvari, sellout in ti pridobljeni sredstev

Seznam Pojdi na spletu odpira svet, poln kontrastov in pisanih dogodivščin. Tukaj boste obiskali bar imenovano "zahodni" in antično šolo borilnih veščin. Seznam Go online igra vas ne bo pustila ravnodušne. Pripravite se na razburljivo Seznam pustolovščina Pojdi na spletu čakajo na vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more